Projekti-insinööri, Rejlers Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Modernisoimme, virtaviivaistamme, automatisoimme ja optimoimme energiajärjestelmiä ja edistämme energian toimitusketjujen uudistumista. Tarjoamme kattavan osaamisverkoston kanta-, alue- ja jakeluverkkoyhtiöille sekä hajautettuun energiantuotantoon. Osaamisalueisiimme kuuluvat suurjännitteiset voimajohdot ja sähköasemat, sähkönjakeluverkot sekä valaistusverkot. Lisäksi tarjoamme sähköverkon strategista konsultointia, sekä asiantuntijuutta uusiutuvan energian ja kunnonhallinnan hankkeisiin.

Etsimme nyt Sähköverkot-yksikköön Joensuun toimipisteeseen projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvasta johtuen työpisteesi sijaitsee Joensuussa tai Joensuun lähiseudulla.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa sähkönjakeluverkon rakennuttaminen, työmaavalvonta ja turvallisuuskoordinointi. Aiemman kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan voit ottaa vastuuta myös sähköverkkojen kunnossapitosuunnittelusta, projektipäällikön tehtävistä tai muista sähköverkon asiantuntijatehtävistä.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Sinulla on ratkaisukeskeinen asenne ja energiaa kehittää toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja viet työsi maaliin tunnollisesti ja huolellisesti. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta jakeluverkkojen rakentamisesta, työmaavalvonnasta tai turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä.

Toivomme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa sähköalan teknistä koulutusta
-aiempaa kokemusta sähkönjakeluverkon rakentamisesta tai suunnittelusta
-jakeluverkon rakenteiden tuntemista
-tärkeimpien jakeluverkon rakentamiseen liittyvien määräysten tuntemista
-verkkotietojärjestelmien tuntemista (esim. Trimble NIS, TSU NIS, PowerGrid)
-aktiivista otetta ja kiinnostusta turvallisuus- ja laatuasioihin
-päätöksentekokykyä muiden näkemykset huomioiden
-kokonaisuuksien hahmottamiskykyä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja
-halua kehittyä ja oppia uutta

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä työskennellessä pääset kartuttamaan osaamistasi useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Ihmiset ja oppiminen ovat tärkeimmät voimavaramme. Siksi haluamme tarjota niin rejlersläisille kuin asiakkaillemme alustan, jolta ponnistaa kohti kehittymistä ja kasvua. Tavoitteemme on olla työntekijöillemme ja asiakkaillemme halutuin kumppani. Jatkuva oppiminen auttaa meitä luomaan yhdessä tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.rejlers.fi/jobs/5020336-projekti-insinoori