Kerroshoitaja / Hotel Panorama, Osuma Turvallisuuspalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakasyrityksellemme Hotel Levi Panoramaan kerroshoitajia. Työ on määräaikainen, alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät kevätkaudelle 2025. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti.

Kerroshoitajana työtehtäviisi kuuluu: huoneiden/huoneistojen/mökkien siivous sekä hotellin yleistilojen siivous.

Tehtävään parhaat valmiudet antavat aiempi työkokemus siivoojan työtehtävistä ja alan koulutus, motivaatiota ja kykyä toimia kiireessä sekä paineen alla, hyvä siivoussilmä sekä huolellinen ja aktiivinen työote. Toivomme suomen -ja englannin kielen taitoa , myös muu kielitaito katsotaan eduksi. Myös ajokortti on eduksi.

Korkeatasoinen Hotelli Levi Panorama sijaitsee Levin eturinteessä Levin kylän yläpuolella, josta avautuvat upeat Lapin tunturimaisemat. Hotel Levi Panoramassa on 170 hotellihuonetta ja 24 Levi Chalets -huoneistoa.

Työntekijälle tarjotaan määräaikainen työsuhde Levin upeissa tunturimaisemissa. Mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä iloisessa, mukavassa työympäristössä ja majoitus järjestyy henkilökunnan asunnoissa.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla hakulomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://osuma.likeit.fi/apply/35293842