Sosiaalityöntekijä perhesosiaalityön ja -ohjaukse, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 4134,39€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueelle perhesosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 14.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Keitä me olemme?
Meillä lapsiperheiden sosiaalityössä ja sosiaaliohjauksessa työskentelee ammattitaitoinen, myönteinen ja mukava tiimi. Erityisen tärkeänä pidämme työyhteisön hyvinvointia, tiimityötä ja kollegiaalista tukea. Kokoonnummekin tiiminä viikoittain yhteisten asioiden äärelle.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sosiaalityöntekijänä työskentelet lapsiperheiden palveluissa perhesosiaalityön ja -ohjauksen tiimissä Pohjois-Savon hyvinvointialueen eteläisellä alueella.

Eteläiseen alueeseen kuuluvat Tervo, Vesanto, Suonenjoki, Rautalampi, Leppävirta, Varkaus ja Joroinen. Ensisijaisesti haemme sosiaalityöntekijää Varkauden toimipisteelle, mutta jos satut olemaan kuopiolainen ja asut Kuopiossa, se ei ole este tulla haistelemaan Pohjois-Savon eteläpään ja länsilaidan raikkaita tuulia! Meillä nimittäin voit halutessasi valita työpisteeksesi myös Kuopion toimipisteen, jolloin liikut työskentelyalueellesi tiimin yhteiskäytössä olevalla vuokra-autolla.

Toimistotyöt hoidat tarpeesi ja valintasi mukaan Varkaudessa, Leppävirralla, Suonenjoella tai Kuopiossa. Meillä on liukuva työaika ja joustavat etätyökäytännöt ja kaikilla tiimiläisillä on mahdollisuus viikoittaiseen etätyöhön.

Vastaat lapsen palvelutarpeen arvioinnista ja toimit erityisen tuen tarpeessa olevien lasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Tiimissämme työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja johtava sosiaalityöntekijä. Hyvinvointialueellamme on käynnistynyt alkuarviointiyksikkö, joka huolehtii uusien asiakkaiden vireilletulojen käsittelystä ja kiireellisen tuen arvioinnista.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme työantajana hienon mahdollisuuden liikkuvaan työhön, mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa myönteisesti lasten ja perheiden elämään. Työtäsi tukevat viikoittaiset tiimikokoukset, johtavan sosiaalityöntekijän ohjaus- ja tuki sekä verkostoyhteistyökumppanit. Lisäksi tuemme työnhyvinvointia mm. Epassilla, työterveyshuollon palveluilla sekä säännöllisellä työnohjauksella.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 4141,32 €/kk. Lisäksi on mahdollisuus 300e/kk rekrytointilisään enintään 12 kk:n ajan.

Olisiko tämä työ sinua varten?

Eduksi katsomme kokemuksen aiemmista vastaavista tehtävistä, lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä, tehtävää säätelevän lainsäädännön tuntemisen. Työssä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Kelpoisuusehtona on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sijaiskelpoisuuden täyttävät sosiaalityön tutkinto-opiskelijat.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä lääkärintodistus soveltuvuudesta työtehtävään. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme lain mukaista rokotussuojaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella yhteen hiileen puhaltaminen tarkoitta sitä, että työn tarve määrittää työskentelysi sijainnin. Samalla pääset kehittämään osaamistasi ja verkostoidut kollegoiden kanssa

Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään tärkeää työtä meidän lapsiperheiden sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen tiimiimme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/604596/fi_FI