Psykologi, Lastenneurologia, KYS, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Palkkaus: 4607,23€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme neuropsykologia / psykologia Kuopion yliopistollisen sairaalan Lasten ja nuorten keskukseen vakituiseen virkaan. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lastenneurologian yksikkö, KYS Kuopio. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?
Lastenneurologian yksikössä hoidetaan alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, joilla on laaja-alaisia neurologisen kehityksen ja oppimisen vaikeuksia. Lastenneurologian yksikön moniammatillinen kuntoutustyöryhmä toimii lapsi ja perhelähtöisesti polikliinisen mallin mukaisesti. Työryhmäämme kuuluu kaksi psykologia ja kaksi puhe-, toiminta- ja fysioterapeuttia, kuntoutusohjaaja sekä lääkäreitä ja sairaanhoitajia.

Millaiseen työtehtävään haemme tekijää?
Haemme joukkoomme avointa, sosiaalista ja yhteistyökykyistä persoonaa. Psykologin tehtävään kuuluu ensisijaisesti lasten ja nuorten kognitiivisen kehitystason ja toimintakyvyn arviointi sekä kuntoutuksen ja tukitoimien suunnittelu yhdessä kehitysmyönteisen moniammatillisen kuntoutustyöryhmän kanssa. Lisäksi yliopistollisen sairaalan lastenneurologisen neuropsykologin / psykologin toimenkuvaan sisältyy mm. epilepsiakirurgisten potilaiden sekä aivokasvainten ja aivovammojen jälkitilojen neuropsykologiset tutkimukset. Tehtävänkuvaan voi sisällyttää ohjaavaa neuropsykologista kuntoutusta vähäisessä määrin.

Psykologeilla on käytössä kolmiportainen työn vaativuuden huomioiva palkkaus alkaen 4607,23 €/kk. Neuropsykologian erikoispsykologin palkka on 5079,47 €/kk. Muutoin palkkaus toteutuu SOTE sopimuksen mukaisesti. Toimenkuvaan sisältyy neuropsykologinen työnohjaus ja mahdollisuus täydennyskoulutuksiin. Soveltuvin osin mahdollisuus myös etätyöhön.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?
Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin tutkinto. Neuropsykologian erikoispsykologikoulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta kokemusta neuropsykologisesta työstä lasten ja nuorten parissa.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Lisäksi lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaaditaan ennen työsopimuksen tekemistä rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote (laki 504/2002).

Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Virassa käytetään koeaikaa, joka on kuusi (6) kuukautta.

Teemme työtä toimivan Pohjois-Savon hyvinvointialueen puolesta. Sosiaalialalla, terveydenhuollossa ja pelastustoimessa. Joka paikassa, joka päivä. Tule sinäkin mukaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612928/fi_FI