Ratainsinööri, raitio- ja metroratojen vaihteet, Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ratainsinööri on raitiotierataomaisuuden tekninen asiantuntija, joka vastaa osaltaan olemassa olevan ratainfran elinkaaren hallinnasta yhtiön strategian ja salkkuohjausryhmän asettamien tavoitteiden mukaisesti. Ratainsinööri toimii asiantuntijaroolissa raitiotie-elinkaaritiimissä, joka vastaa kokonaisvaltaisesta rataomaisuuden elinkaarisuunnittelusta tarjoamalla kunnossapidolle omistajaohjausta määrittämiensä laatuvaatimusten ja toteumaseurannan keinoin.

Tulet jäseneksi uuteen tiimiin, joka perustetaan vahvistamaan yhtiömme omistajaohjausta. Tiimi on osa Infrapalveluita, jossa työskentelee 20 rautaista ammattilaista, jotka vastaavat ammattitaidollaan monipuolisista ratainfraan liittyvistä tehtävistä.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa: elinkaaren johtaminen, olet mukana laatimassa ratainfran kunnossapitosuunnitelmaa, talous ja kunnossapidon ohjaus, toimit peruskorjausinvestointien kustannusarvioiden asiantuntijana. Kehittäminen: vastaat osaltasi ratalaitteiden (kuten vaihteiden ja kiskoliikuntalaitteiden) ja kisko-pyörä-rajapinnan sekä niihin liittyvistä mittausten ja kunnossapitotoiminnan teknisestä kehittämisestä.

Arvostamme erityisesti: osaamista ratatekniikasta, omaisuudenhallinnan prosessien tuntemusta ja
talouden perusprosessien tuntemusta.

Tekniikanalan tutkinto ja kokemus ratatekniikasta auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Olet luontainen tiimityöntekijä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Näitä ominaisuuksia tarvitset, sillä tehtävässä korostuu yhteistyö asiantuntijoiden, suunnittelijoiden sekä kunnossapidon ammattilaisten kanssa. Meillä tiimin jäsenet kohtelevat toisiaan arvostavasti ja reilusti. Me autamme toisiamme onnistumaan. Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, hae meille!

Tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. Palkkaasi täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, lounas- ja virike-edut, työsuhdepyöräetu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja monipuoliset työnantajan tarjoamat liikuntamahdollisuudet. Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://kaupunkiliikenne.recruitee.com/o/ratainsinoori