Tuotevalmistaja Juustoportin meijerille, Juustopo, Juustoportti Food Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Elintarvikealan ammattilainen, kiinnostaisiko sinua työ tuotevalmistuksen parissa?

Tuotantomäärien kasvun vuoksi olemme saaneet palkata uusia juustoporttilaisia tänäkin vuonna kymmenittäin meijerityöhön. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen TUOTEVALMISTAJAA tukemaan kasvumme toteutumista.

TUOTEVALMISTAJANA pääset työskentelemään modernissa meijerissä, jossa vastaat reseptiikan mukaisesta tuotevalmistuksesta UHT-osastolla. Monipuoliseen työnkuvaan sisältyy suunniteltujen tuotantoajojen valmistusprosessien läpivieminen kokonaisuudessaan. Vaikka päätyösi on tuotevalmistus, perehdytämme sinut myös aseptisille pakkauskoneille sujuvan työnkierron varmistamiseksi. Tuotevalmistaja työskentelee 3-vuorotyössä.

Laajan tuotevalikoiman vuoksi työnkuva on vaihteleva ja antaa sopivasti haastetta kokeneellekin meijeristille. Tämän vuoksi odotamme, että sinulta löytyy meijeri-/ elintarvikealan perustutkinto tai aikaisempaa kokemusta tuotevalmistajan tehtävästä. Jos olet työurasi alkutaipaleella, on meillä kuitenkin mahdollisuus perehdyttää sinut työtehtäviin.

Sovit joukkoomme, jos sinulla on:
- sopiva tausta tuotevalmistukseen (koulutus tai työkokemusta)
- motivoitunut ja positiivinen asenne työhön
- toimit sujuvasti itsenäisesti sekä tiimissä
- paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
- hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
- tietotekniikka hyvin hallussa
- 3-vuorotyövalmius

Haluatko olla mukana rakentamassa Juustoportin huikeaa kasvutarinaa? Hae tehtävään 13.10.2024 mennessä. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa arkisin klo 9-15 välillä tuotantopäällikkömme Marko Viitala, p. 050 590 2946 tai marko.viitala@juustoportti.fi.

Sijainti: Jalasjärvi, keskusta
Työsuhde: Kokoaikainen, vakituinen
Vuorot: Keskeytymätön 3-vuorotyö (2 aamua, 2 iltaa, 2 yötä, joita seuraa 4 tasoitusvapaata)
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Tarjoamme sinulle: Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Juustoportin hyvät työsuhde-edut, jotka pitää sisällään mm. kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetuja, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja luoda omaa urapolkua Juustoportti-konsernissa. Tarjoamme myös kattavasti työhön liittyviä koulutuksia. Meillä on loistava työporukka, joka nousee vuosittain esille työhyvinvointimittauksissa. Aloituspalkka taustastasi riippuen joko SEL meijeri TES tai MVL TES mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://juustoporttioy.recruitee.com/o/tuotevalmistaja-juustoportin-meijerille