IT-asiantuntija, integraatioratkaisut, Maanmittauslaitos
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tietohallinnolla on keskeinen rooli digitalisaation mahdollistajana ja digitaalisen muutoksen johtamisessa yhteistyössä Maanmittauslaitoksen toimintayksiköiden kanssa. Sen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää laadukkaita ja turvallisia IT-palveluja, joita parannetaan jatkuvasti moderneilla ja ketterillä menetelmillä.

Digitaalisten palveluidemme tuottaminen perustuu tuoteajatteluun pohjautuvaan malliin. Palveluiden jatkuvuuden turvaaminen ja kehittäminen toteutetaan Tietohallinnon läpileikkaavissa tuoteryhmissä ja niiden tiimeissä. Henkilöstö sijoittuu osaamispohjaisiin vastuualueisiin, joissa on vastuu tietohallinnon asiantuntijuudesta, osaamisesta sekä yhtenäisistä toimintamalleista ja palveluiden tuottamisen tavasta. Teknologiapalvelut-vastuualueelle kuuluvat teknologiaympäristön ja sen hallinnan, perustietotekniikan sekä data- ja analytiikkaratkaisujen osaaminen.

Haemme Tietohallintoon Teknologiapalvelut-vastuualueelle integraatioratkaisujen osaajaa vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätehtäväsi on integraatioratkaisuihin liittyvien ESB-sovellusympäristöjen ylläpito ja kehittäminen. Työ on monipuolista ja sisältää muun muassa integraatioiden ylläpitoa, palvelinympäristöjen hallintaa, valvontaa sekä muutosten suunnittelua ja määrittelyä teknisellä tasolla. Huolehdit tehtävässä teknisen dokumentaation ajantasaisuudesta sekä osallistut häiriö- ja ongelmahallintaan.

Integraatioratkaisuissa on käynnissä parhaillaan kokonaisuudistus ja tässä tehtävässä olet mukana ottamassa käyttöön uutta ratkaisua ja turvaamassa MML:n toiminnan kannalta kriittisiä palveluita.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7503/fi_FI