Lastenvalvoja, Perheoikeudellinen yksikkö, Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perheoikeudelliseen yksikköön vapautuu lastenvalvojan määräaikainen virka.

Tehtävä tarjoaa työtä vastuullisten työtehtävien parissa uudistuvassa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Keusoten kuntia ovat Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä ja Pornainen. Toimipisteet sijaitsevat Järvenpäässä ja Hyvinkäällä lähellä päärautatieasemia. Perheoikeudellisessa yksikössä työskentelee yksikön 10 lastenvalvojaa, 4 sosiaaliohjaajaa, 3 sosiaalityöntekijää, 2 asiakaspalvelusihteeriä sekä toimistosihteeri.

Lastenvalvoja työskentelee osana koko perheoikeudellisen yksikön tiimiä, jossa tiimin ja esihenkilön tuki työhön. Lastenvalvojan perustehtäviin kuuluvat neuvonta, ohjaus-, ja konsultointipalvelut sekä lasten elatus-, asumis-, huolto- ja tapaamissopimusten että vanhemmuuden selvittämisen tehtäviä.

Tehtävään vaadittava osaaminen:

- Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölaissa (817/2015, 7§ ja 32§) mainittu pätevyys ja sosiaalihuoltolaissa (1301/2014, 27 a§) määritelty lastenvalvojan kelpoisuus, sosiaalityöntekijän tai muu tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.
- Tehtävän määräaikaisuudesta johtuen edellytämme hakijoilta aiempaa työkokemusta lastenvalvojan tehtävien hoitamisesta. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn sekä valmiutta pari- ja tiimityöskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.
- Tehtävässä edellytetään lisäksi työkokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Eroperheiden kanssa työskentely ja sosiaalioikeuden, lapsi- ja perhelainsäädännön osaaminen katsotaan eduksi.
- Edellytämme rikosrekisteriotteen esittämistä.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

- Määräaikainen virkasuhde 31.5.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan.
- Tehtäväkohtainen palkka on 4035,76 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
- Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Kysy rohkeasti lisätiedot: Perheoikeudellisen yksikön esihenkilö Orvokki Kajanne, puh. 050 497 0282, orvokki.kajanne@keusote.fi. Kerrothan kattavasti itsestäsi. Kontaktoimme mahdollisesti hakijoita hakuaikana. Toivomme, että saisimme tehtävän täytettyä mahdollisimman pian.

Hakuaika päättyy 10.10.2024 klo 14.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://keusote.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=4795&jbid=15