Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Palkkaus: 1967,28€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pieksämäen kaupunki hakee osa-aikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Tahiniemen päiväkodin esiopetusryhmään ajalle 1.11.2024 - 31.5.2025.

Etsimme joukkoomme myönteisesti ajattelevaa, kannustavaa ja sitoutunutta varhaiskasvatuksen työntekijää. Toivomme, että lastenhoitajana edistät lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä tiimin ja perheiden kanssa.

Eduksi katsotaan kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä, sillä ko. tehtävään palkattavan työntekijän toivotaan vahvistavan esiopetusryhmän arjen struktuuria ja mahdollistavan tehokkaamman pienryhmätyöskentelyn sekä lasten vahvuuksien ja tuen tarpeiden yksilöllisemmän huomioimisen.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoksen asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös ei-kelpoisten hakemukset voidaan huomioida. Myös oppisopimus on mahdollinen.

Pieksämäen kaupunki on savuton työyhteisö.

Haastattelut pidetään sovitusti jo hakuaikana. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelutilanteessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622506/fi_FI