Varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Alavuden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alavuden kaupungin varhaiskasvatus hakee joukkoonsa varhaiskasvatuksen erityisopettajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen 2.12.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Varhaiskasvatuksen erityisopettaja toimii tehtävässään itsenäisesti kiertäen koko Alavuden varhaiskasvatuksen ja varhaiskasvatuksen esiopetuksen toimipisteissä. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtäviin kuuluu lasten tuen arviointi ja tarpeenmukaisten toimien suunnittelu ja ohjaus yhdessä henkilöstön ja huoltajien kanssa varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen työympäristöissä. Tehtävänkuvaan kuuluu työskentely yksiköllisesti lasten kanssa, pienryhmätyöskentely ja osallistuminen moniammatillisiin tiimeihin. Erityisopettajan osaamista tarvitaan tuen eri vaiheissa sekä asiakirjojen kirjaamisessa.

Arvostamme vahvaa erityispedagogiikan osaamista ja vastuunottamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Toivomme hakijalta sensitiivistä, joustavaa ja kehittävää työotetta.

Tarjoamme koordinoivan erityisopettajan tuen sekä perehdytyksen tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 30 §:n mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisterin ote.

Työaika on 38,25 h/viikko.
Palkkaus OVTES 45000042
Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622434/fi_FI