Hankintainsinööri / Sisu Akselit Oy, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sisu Akselit Oy on raskaiden ajoneuvojen voimansiirtoratkaisuihin erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja valmistamme Hämeenlinnassa akselistoja ja erillisjousitettuja komponentteja kuorma-autoihin, sotilasajoneuvoihin ja kontinkäsittelylaitteisiin Sisu Axles tuotemerkillä. Olemme ratkaisutoimittaja, jonka toimintaa ohjaavat vahvasti asiakkaiden tarpeet. Meillä on kyky tarjota akselistoratkaisuja, joita muualta ei ole saatavilla. Toimitamme ratkaisujamme ympäri maailman ja niiden tueksi meillä on pitkälle erikoistunut osaava tuotekehitys tiimi sekä tehokas varaosalogistiikka. Yli 90 % tuotannostamme päätyy joko suoraan tai välillisesti vientiin. Sisu Akselit Oy:n liikevaihtoennuste vuodelle 2024 on noin 27 M€ ja työllistämme 44 henkilöä näemme edessämme kasvua. Lue lisää: Lue lisää: www.sisuaxles.com

Sisu Akselit Oy:n omistaa Marmon-konserni, joka osaltaan kuuluu Berkshire Hathawayn omistukseen. Lue lisää www.marmon.com

Haussa on nyt Hämeenlinnaan kansainvälisessä toimintaympäristössä viihtyvä ja teknisesti orientoitunut

HANKINTAINSINÖÖRI

hankintatiimimme vahvistukseksi. Roolisi on tukea aktiivisesti tuotekehitystämme ja myyntiämme hankintatoimintojen kautta. Työskentelet erityisesti konepaja-/alihankintapalveluiden ja mekaanisten komponenttien parissa, mutta tarvittaessa osallistut myös muihin tiimimme hankintoihin ja ostoihin. Hankinta- ja toimittajaympäristömme on kansainvälinen. Tehtävään sisältyy jonkin verran matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tehtäviisi kuuluu nykyisten yhteistyökumppaneidemme ja toimitusketjun toiminnan seuranta ja optimointi. Aktiivisella toimittajayhteistyöllä varmistat osaltasi asettamiemme tavoitteiden toteutumisen toimitusvolyymin, kokonaiskustannusten ja varastoarvojen suhteen. Kartoitat, kilpailutat ja valitset myös uusia toimittajia ja kehität hankintakanavia sekä huolehdit uusien toimittajien sisäänajosta osaksi toimitusketjuamme. Hankinnan osaamisellasi ja tietämykselläsi tuet tuotekehitystämme ja myyntiämme tuote- ja asiakasprojekteissa tarjoamalla heille uusia kustannustehokkaita ratkaisuvaihtoehtoja. Teet myös ostoja hankintatyösi ohella ja huolehdit tiedonkulusta eri sidosryhmien välillä. Luonnollinen osa työtäsi on seurata komponentti-, ratkaisu- ja valmistusmenetelmäalueen kehitystä ja pitää organisaatiomme näistä tietoisena.

Edellytämme sinulta AMK- tai korkeakoulututkintoa soveltuvalta tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittua vastaavaa hankinnan osaamista. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hankinnoista ja toimitusketjusta mekaanisten komponenttiratkaisujen suhteen teollisella toimialueella, mieluiten kansainvälisellä tasolla. Mahdollinen suunnittelukokemus, perusymmärrys valmistustekniikoista ja teknisten kuvien lukutaito on tehtävässä eduksi, mutta ei ehdoton edellytys. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet ratkaisemaan eteesi tulevat haasteet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja. Noudatamme rekrytoinneissamme yhdenvertaisuuden periaatteita.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/hankintainsinoori/