Vastaava ohjaaja, Tukena Paulinpuisto, Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme vastaavaa ohjaajaa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien asiakkaidemme pariin Tukena Paulinpuistoon.

Vastaava ohjaaja työskentelee työnjohtoroolissa huolehtimalla asiakastyön organisoimisesta ja sujuvuudesta. Lisäksi vastaava ohjaaja toimii yksikönjohtajan varahenkilönä ja osallistuu päivittäiseen asiakastyöhön asukkaidemme hyvän elämän kokonaisvaltaisena tukijana. Asiakastyössä tuetaan, ohjataan ja autetaan asukkaidemme yksilöllisen ja monipuolisen arjen toteutumista kaikissa arjen päivittäisissä toiminnoissa, mm. kodinhoitoon, asiointiin ja vapaa-ajan toimintoihin liittyen. Asiakastyö sisältää hoitotyötä. Toimintatapojen organisoiminen ja kehittäminen yhteistyössä johtajan ja henkilöstön kanssa kuuluvat myös vastaavan ohjaajan erityisiin vastuualueisiin.

Sovit meille Paulinpuistoon, mikäli haluat toimia eri-ikäisten asiakkaidemme kasvun, kehityksen ja toimintakyvyn tukijana, sovit asiakaspalvelutyöhön, sekä omaat tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon tai aiemman opistotasoisen tutkinnon. Omaat myös tartuntatautilain mukaisen rokotesuojan. Voimassa oleva rikosrekisteriote tulee esittää ennen työsuhteen alkua. Somekanavistamme pääset kurkkaamaan, miltä arkemme oikein näyttää ja miten sinä voisit viihtyä ainutlaatuisessa yhteisössämme. Instagram: tukenapaulinpuisto.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.Haethan osaksi tiimiämme, mikäli haluat toimia työssäsi arvojemme mukaisesti ihmisiä kunnioittaen, luotettavasti, edelläkävien ja vastuullisesti. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tarjoamme erilaisia koulutusmahdollisuuksia jatkuvan ammatillisen osaamisen kasvusi tueksi.Olemme omaisjärjestötaustainen työnantaja ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Työntekijämme kokevat, että meillä voi tehdä työnsä hyvin ja arvojemme mukaisesti. Kirsikkana kakun päällä saat sitoutuneen ja vahvaa työn merkityksellisyyttä kokevan nuorekkaan työyhteisön, missä arjen tekeminen on sävytetty aimoannoksella huumoria.

Haethan tehtävään viimeistään 15.10.2024 mennessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Minna Asp, 040 627 9143.

Työpaikan tiedot
Yhteystiedot: Palveluyksikön johtaja Minna Asp, 040 627 9143 (arkisin klo 8-16), minna.asp@tukena.fi
Työpaikan osoite: Tukena Paulinpuisto, Turuntie 27, 24240 Salo
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan TES: G24 + 150€ tehtäväkohtainen lisä
Työkokemus: 1- 5 vuotta
Työ alkaa: heti
Työaika: jaksotyö (3-vuorotyö)
Työn kesto: yli 12 kk
Haku päättyy: 15.10.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/4928f91f-26ae-4709-8e87-eec37d42ff09