Tarjouslaskija, teollisuus, Worker Itä-Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Elcoline Construction Oy on Elcoline Group-konserniin kuuluva noin 35 henkeä työllistävä tytäryritys, joka on perustettu vuonna 2012. Yrityksen toimiala on urakointi- ja kunnossapito ja yrityksen pääasiakkaita ovat teollisuuden yritykset.

Elcoline Construction Oy:n liiketoiminta keskittyy LVISAK (Lämpö, Vesi, Ilma, Sähkö, Automaatio, Kylmälaitteet) ja rakentamispalveluihin, sisältäen suunnittelu-, asennus, huolto ja kunnossapitopalvelut.

Etsimme nyt Elcolinelle Kuopioon (sähköpuolen) tarjouslaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjouslaskijana tehtäviisi kuuluvat mm. erilaisten teollisuuden uudis- ja saneerauskohteiden rakennussähkötöiden massoittelu ja hinnoittelu sekä osallistut myös työn alla olevien projektien toteuttamiseen osana projektitiimiä.

Toivomme tekijältä aiempaa kokemusta tarjouslaskijan roolista sekä kokemusta erilaisten sähköisten ja nykyaikaisten määrälaskentatyökalujen käytöstä, kuten esim. Admicom Ultra tai Broker. Toiveena on myös, että tunnet STUL-pakettien käytön osana tarjouslaskentaa.

Työ vaatii tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmissä ja tietenkin joustoa tarpeen mukaan. Tehtävä on tarkkuutta vaativaa sekä huolellisen ihmisen työtä, joka osaa myös tarvittaessa kysyä neuvoa, kun haasteita tulee vastaan.
Työssäsi et ole yksin, vaan ympärilläsi on osaavia työkavereita ja heiltä saat tulitukea myös tarjouslaskentaan.

Tässä roolissa pääset mukaan mielenkiintoisiin teollisuusprojekteihin osana Elcolinen osaavaa tiimiä ja maailmanlaajuisesti toimivaa noin 800 henkilöä kattavaa konsernia.
Työssä on osittainen etätyömahdollisuus, mutta toiveena on löytää tekijä läheltä Elcolinen Kuopion toimistoa.

Työsuhteessa noudatetaan Huolto- ja kunnossapitoalan työehtosopimusta.
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, joten jos kiinnostuit paikasta, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen vaikka heti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista ja tehtävästä antaa Workerin HR-asiantuntija Jouni Korhonen, 050 371 7068 tai jouni.korhonen@worker.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/74033577