Kukkamyyjä, Oy Tallbergs blommor Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osaavaa ja positiivista kukkamyyjää koko-tai osa-aikatyöhön!

Työt sijoittuvat kahteen kukkakauppaan (Rauta-Kukka ja Ölander).

Työnantajan esittely:

Rauta-Kukka (www.rauta-kukka.fi) on palveleva kukkakauppa Helsingin rautatieasemalla vuodesta 1958. Kukkakauppa Rauta-Kukka tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kukkapalvelut yksityisille ja yrityksille Helsingissä päärautatieaseman asemahallissa. Meiltä saa aina tuoreet kukat ystävällisen palvelun kera. Rauta-Kukasta saa ammattitaitoista kukkasidontaa kaikkiin elämän tilanteisiin. Leikkokukkavalikoimamme on laaja. Meiltä saa lisäksi monipuolisen valikoiman sesongin ruukkukukkia, myös erikoisuuksia löytyy.

Vuonna 1905 perustettu Kukkakauppa Ölander (www.kukkaolander.fi) on tunnettu ja perinteikäs, Suomen vanhin kukkakauppa. Meiltä kaikki kukkakaupan palvelut. Erikoisosaamistamme ovat taidokkaat ja yksilölliset kukkasidonnat. Olemme kukkasidonnan lisäksi erikoistuneet mm. ruukkukasveihin, viherkasveihin, hienoihin erikoisruukkuihin sekä muihin sisustuksellisiin elementteihin. Palvelemme Korkeavuorenkadun lähialueen yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä, sekä tietysti kaikkia kukkakauppa-alan palveluja tarvitsevia Helsingissä ja Uudellamaalla.

Haettava tehtävä:

Toivomme, että uudella kukkamyyjällä on kukkakaupan kokemusta vähintään vuoden. Lisäksi toivomme osaamista kukkien hoidossa sekä -sidonnassa, mielellään floristi. Tehtävät sisältävät kukkakaupassa mm. iloista asiakaspalvelua, kukkien myyntiä, kukkakimppujen tekoa sekä kukkien käsittelyä ja hoitamista. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen osaamista.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostitse osoitteeseen charlotta@kukkaolander.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Charlotta Tallberg (charlotta@kukkaolander.fi). Otathan yhteyttä tai lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä haettava paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:charlotta@kukkaolander.fi