Ylikonstaapeli (Päivystäjäkoulutus, viesti- ja ti, Poliisiammattikorkeakoulu
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 3640,41€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat opetustehtävät hätäkeskuspäivystäjäkoulutuksen poliisijaksoilla ja poliisin johto- ja tilannekeskuspäivystäjäkoulutuksessa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat viesti- ja tietojärjestelmien opetustehtävät poliisin tutkinto- ja täydennyskoulutuksessa sekä muut valvonta- ja hälytystoimintaosaamisen yksikön vastuulla olevat opetus- ja asiantuntijatehtävät.

Työtehtävät määritellään yksityiskohtaisemmin henkilökohtaisessa toimenkuvassa, joka laaditaan virkasuhteen alettua. Tehtävän vaativuustaso on 40.14.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää perehtyneisyyttä ja käytännön kokemusta hätäkeskustoiminnasta ja poliisin valvonta- ja hälytystoiminnasta sekä johto- ja tilannekeskustoiminnasta.

Tehtävä on sijoitettu Poliisiammattikorkeakoulun valvonta- ja hälytystoimintaosaamisen yksikköön, kenttätoiminnan vastuualueelle. Valvonta- ja hälytystoimintayksikköön kuuluvat kenttätoiminnan lisäksi erityistoiminnan, liikenne- ja ajokoulutuksen sekä poliisikoiratoiminnan vastuualueet.

Toteutamme rekrytoinnin anonyymisti edistääksemme yhdenmukaista ja tasa-arvoista rekrytointia. Käymme kaikki hakemukset läpi ja valitsemme hakijat haastatteluun ilman tietoa hakijan nimestä, iästä, sukupuolesta tai hakijan ulkonäöstä.

Anonyymin rekrytoinnin vuoksi toivomme hakemukset ensisijaisesti Valtiolle.fi -järjestelmän kautta. Vältäthän myös henkilötietojesi kirjaamista hakemuksen avoimessa tekstikentässä, esimerkiksi LinkedIn-profiililinkit poistamme hakemuksesta esikäsittelyvaiheessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7504/fi_FI