Nokkahenkilö rakennuslogistiikkaan, Uusimaa, Posti Group Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Nokkahenkilöksi rakennuslogistiikkaan Uudellemaalle.

Työtä tehdään arkisin klo 7-15.30 välillä eri rakennustyömailla. Työvuorot sovitaan edellisellä viikolla ja työmaat vaihtuvat päivittäin. Nokkahenkilön työpäivä koostuu pääosin keittiökalusteiden sisään kantojen työhön osallistuvasta työnjohtamisesta, mutta siihen sisältyy myös muiden kantojen, esim. kodinkoneiden ja laattojen kantoja. Töitä on tarjolla läpi vuoden. Halutessasi voit tehdä töitä myös opintojen ohessa arkisin edellä mainittuna aikana. Työ vaatii hyvää fyysistä kestävyyttä. Lisäksi nokkahenkilön tulee huolehtia mm. työturvallisuudesta sekä olla yhteyshenkilönä työmaan johdon kanssa. Työhön annamme kattavan perehdytyksen.

Kalustekantajan nokkahenkilön työssä noudatetaan Rakennusalan työehtosopimusta ja tuntipalkkasi koostuu seuraavista osista: perustuntipalkka 13,45€/h, HPL/henkilökohtainen palkanosa 0,01€/h, erillinen palkanosa (7,7%) 1,19€/h, työkohtaisuuslisä nokkavuoroissa 1,50€/h, joten kokonaistuntipalkka kalustekantajan nokkahenkilön työssä on 16,00 €/tunti. Lisäksi maksetaan Rakennusalan työehtosopimuksen taulukon mukaan matkakorvaus riippuen kodin ja työmaan sijainnista (esim. 1.1.2024 alkaen yli 5 km 2,21 €/työpäivä, yli 10km 3,55 €/työpäivä ja yli 20km 6,40 €/työpäivä jne.). Matkakorvaukset ovat verottomia. Lomaraha rakennusalan TES:ssa on 18,5% ja kertyy työsuhteen alusta alkaen.

Hakijoilta edellytämme:

aikaisempaa työnjohdollista kokemusta
 aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta
 oman auton käyttöä
 erittäin hyvää fyysistä kuntoa
 täysi-ikäisyyttä
 suomen kielen taitoa
 hyvää asiakaspalveluasennetta
 hyviä tiimitaitoja
 reipasta asennetta ja otetta työhön
 joustavuutta ja luotettavuutta
 mahdollisuutta työskennellä Uudenmaan alueella

Eduksi katsomme:

voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, kortin voi myös suorittaa meidän kauttamme

Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Pääset työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä. Työllistämme noin 17 000 ihmistä Pohjoismaissa ja Baltiassa ja toimintamme vaikuttaa miljoonien ihmisten jokapäiväiseen elämään

Me uskomme siihen, että jokainen postilainen ansaitsee välittävää johtajuutta. Kaikki esihenkilömme käyvät läpi Välittävä johtaja-koulutuksen ja me kaikki yhdessä rakennamme välittävää työkulttuuria

Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa uraasi ja osaamistasi monipuolisten tehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta

Meillä edistetään monimuotoista ja yhdenvertaista työelämää. Lisäksi olemme alamme edelläkävijöitä kestävämmän tulevaisuuden rakentamisessa. Tavoitteemme on kuljettaa kokonaan fossiilittomasti vuoteen 2030 mennessä. Omat ja arvoketjumme paastot pyrimme nollaamaan 2040 mennessä.

Meille turvallisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme, ja tavoitteemme on, ettei yhtään tapaturmaa tapahtuisi työpaikallamme. Kannustamme jokaista postilaista toimimaan turvallisesti, sitoutumaan yhteisiin pelisääntöihin ja edistämään näitä omalla toiminnallaan.

Henkilöstöetuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon Mehiläisellä, ePassin kulttuuri-, urheilu- ja työmatkaedut (kun työsuhde on kestänyt 6kk ja työtunteja on kertynyt 160h). Lisäksi saat mahdollisuuden osallistua Posti-konsernin työhyvinvointisäätiön tarjoamiin tapahtumiin (mm. huvipuistopäivät, konsertit, urheilutapahtumat)

Heräsikö kysymyksiä? Lisätietoja tästä tehtävästä antaa titta.hynynen@posti.com / rekrytointi@posti.com

Näin rekrytointi etenee:

1. Rekrytoiva henkilö kutsuu valitut hakijat työhaastatteluun, joka pidetään joko Teamsissa tai kasvokkain
2. Valituille henkilöille ilmoitetaan valinnasta puhelimitse
3. Kaikille hakijoille ilmoitetaan rekrytoinnin päättymisestä sähköpostitse
4. Työsopimuksen solmiminen valittujen henkilöiden kanssa

Tulisitko sinä meidän työkaveriksi? Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta www.posti.com/ura-meilla mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 13.10.2024 mennessä. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaan ottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://posti.wd3.myworkdayjobs.com/external/job/Helsinki/Nokkahenkil-rakennuslogistiikkaan--Uusimaa_R5766