Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion la, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiltakallion nuorekkaaseen ja huumorintajuiseen työyhteisöön etsitään nyt varhaiskasvatuksen ammattilaista, joka olisi kiinnostunut kehittämisestä, positiivisesta pedagogiikasta ja viihtyisän työyhteisön rakentamisesta. Meille Kiltakallion lastentalossa on tärkeää, että myös jokainen työntekijä viihtyy ja voi hyvin. Yksikössä onkin tapana järjestää paljon myös omia pikku tempauksia työntekijöille. Työtehtävät sijoittuvat työsuhteen alkaessa Norppaluodon ryhmään, jossa on varhaiskasvatusikäisiä lapsia sekä esiopetusta. Etsimmekin nyt reipasta ja joustavaa tiimitoveria!

Kiltakallion lastentalossa toimii tällä hetkellä viisi varhaiskasvatusryhmää, joista yksi on erityisryhmä, sekä esiopetusryhmä. Henkilöstöömme kuuluu seitsemän varhaiskasvatuksen opettajaa, yksi erityisopettaja ja yksi varhaiskasvatuksen sosionomi sekä kuusi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi tukenamme yksikössä toimii kieli- ja kulttuuriopettaja Anna. Johtamiskokonaisuuteen kuuluu myös pieni Kiltapuiston päiväkoti. Lähiympäristössä on mahdollisuus retkeillä mm. kirjastoon, lähipuistoihin ja -metsiin ja meillä on myös hyvät kulkuyhteydet erilaisiin kulttuurikohteisiin. Yksiköstä löytyy myös kaksi salia innokkaimmille liikkujille.

Kiltakallion lastentalon havainnoinnin ja dokumentoinnin työvälineenä toimii yksikössä kehitetty Havainnoinin vuosikello, joka rytmittää ryhmien henkilökunnan sekä lveo:n ja kieku:n vuotta yhteistyön näkökulmasta. Vuosikellon toimintaan limittyy myös johtajan sekä tiimien välistä yhteistyötä. Havainnoinnin vuosikellon tavoitteena on saada jatkuvaa ajantasaista ja laaja-alaista havainnointimateriaalia lapsista ja suunnittella ja toteuttaa sen myötä juuri heille oikeanlaista ja -tasoista toimintaa.

Kuluvalla kaudella kehittämistyömme keskittyy kieleen, kulttuuriin ja katsomuskasvatukseen ja painottuu lukemisen tukemiseen. Rikkaan monikulttuurisen asiakaskuntamme ansiosta meillä on mahdollisuus päästä tutustumaan moniin uusiin asioihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Kiltakallion lastentalo, Lippurinne 3, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.10. - 31.12.2024.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Jokaisella työntekijällä on tärkeä rooli hyvinvoivan työyhteisön rakentajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Positiivisuus ja sensitiivisyys ohjaavat työtämme niin aikuisten kuin lasten kanssa. Päiväkotimme rikkaus on monikulttuurisuus, mikä mahdollistaa meille oppimisympäristöjemme rakentamisen moninaisiksi ja kaikki huomioiviksi sekä lapsia erilasissa asioissa tukeviksi. Lähde kanssamme rakentamaan jokaiselle lapselle jännittävää ja iloista varhaiskasvatuspäivää!

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2006-24/fi_FI