Myyntineuvottelija, Kroko Print Solutions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakaspäällikkö

Kroko Print Solutions Oy on kehittyvä suomalainen teollisuuteen ja terveydenhuoltoon liittyvien tulostus- ohjelmistojen kehittäjä sekä markkinoiva yritys. Olemme alan edelläkävijä ja luoneet ratkaisuja, jotka nopeuttavat sekä helpottavat asiakkaiden tulostusongelmia. Teollisuudessa meidän ohjelmaratkaisumme ja tulostimet auttavat asiakkaidemme arkisia haasteita esimerkiksi varastojen ja kokoonpanolinjojen monenkirjavien merkintätarpeiden toteuttamisessa. Terveydenhuoltosektorilla arkeamme on ratkoa haasteita ja vapauttaa hoitajien työaikaa esimerkiksi potilasnäytteiden liittyvien merkintöjen osalta.

Kehittyvä tekniikka mahdollistaa kehittymisen myös merkintöihin liittyvissä asioissa. Jos katsomme ympärillemme, huomaamme kaikkialla erilaisia tarroja sekä muita merkintöjä vaikkapa QR-koodien muodossa. Ydinosaamistamme on se, mitä tarroissa informoidaan ja miten ne tuotetaan.

Tarvitsemme nuorekkaaseen joukkoomme uuden oppimishaluisen henkilön. Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden luoda oma upea ja pitkäaikainen työura sekä olla ylpeä siitä, että oma työpanoksesi parantaa pieneltä osaltaan suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä sekä laadukkuutta. Koulutamme tehtävään kokonaisvaltaisesti, joten aiempaa kokemusta ei välttämättä tarvita.

Toiminta-alueena Seinäjoen ja Vaasan välinen alue. Siellä on jo olemassa asiakaskunta, jota tulisi kehittää edelleen.

Palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä myyntibonuksista, jotka mahdollistavat isotkin ansiot.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jukka.tommola@krokofinland.fi