Kommunikationsassistent, deltid, Hanken & SSE Executive Education Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hanken söker en: Kommunikationsassistent, deltid

Kom med i vårt trevliga marknadsförings- och kommunikationsteam som kommunikations-assistent! Positionen är i Helsingfors och jobbet går ypperligt att kombinera med studier då arbetstiden är ca 15h/vecka. Du kommer att samarbeta tätt också med Hankens andra enheter samt med våra assistenter för marknadsföring och evenemang.

Vi söker dig som brinner för kommunikation och har lätt för att producera olika typer av texter och kommunikationsmaterial. Du trivs med att jobba med parallella projekt med många personer involverade och är van att jobba självständigt. Arbetet innefattar bland annat att du:

- producerar innehåll och material till Hankens interna webbsidor och info-tv
- skapar enkla grafiska element för marknadsföring av evenemang
- producerar ett veckovis återkommande nyhetsbrev för personalen
- har huvudansvaret för att bevaka Hankens allmänna e-postadress
- stöder kommunikationsteamet med allehanda uppgifter relaterade till kommunikation, marknadsföring och evenemangsproduktion

Du är kvalitetsmedveten, strukturerad och driftig. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta också med grafiska designprogram (InDesign, Photoshop, kombinerat med ett serviceinriktat grepp. Vi värdesätter initiativförmåga samt en lösningsorienterad inställning till ditt arbete. Vi förutsätter att du kommunicerar ledigt på svenska och engelska, både i tal och skrift. Goda kunskaper i finska ses som en vägande merit.

Vi erbjuder dig ett arbete i en dynamisk, internationell och informell arbetsmiljö med engagerade och stöttande kollegor med ett gemensamt fokus. Arbetsförhållandet börjar enligt överenskommelse och pågår till 31.12.2025 med en möjlighet för förlängning. Arbetsplatsen är på Hanken i Helsingfors och positionen kräver arbete på plats.

Lönen är 16,51€/h och prövotiden är två månader.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Eva Adlercreutz Carrero, direktör för externa relationer & kommunikation per epost eva.carrero@hanken.fi(mailto:eva.carrero@hanken.fi%22%20%5Ct%20%22_blank).

Ansökningar med tillhörande CV inlämnas i Hankens ansökningsdatabas LAURA, senast söndagen den 6.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eva.carrero@hanken.fi