Lähihoitaja Porvoon lääkärikeskukseen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei Sinä iloinen ja rempseä lähihoitaja!

Oletko raudanluja ammattilainen, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti sekä tiimissä paineen alla? Omaat ammatillista intohimoa, haluat kehittää työtäsi ja työssäsi on mukana myös inhimillinen, asiakaslähtöinen ote.Kiinnostaisiko sinua työ, jossa yksikään työpäivä ole samanlainen?

Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla upean ja kannustavan tiimimme uusi jäsen!

Haemme Porvoon toimipisteen vastaanottoon lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kassa- ja hoitotyö. Työ on kaksivuorotyötä ja saattaa sisältää viikonloppuja.

Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan pätevyyttä. Arvostamme monipuolista osaamista, aktiivista työotetta, hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon koulutusta tai sen suorittamista työsuhteen alkaessa.

Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen, joten tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö. Saat hyvän perehdytyksen, kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisestitäydennyskoulutuksiin.Olemme joustava työnantaja.

Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä. Meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 25.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita hakuaikana.

Toivomme, että juuri Sinä haet meille töihin!

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.10.24 alkaen:
Nina Penttinen
Palvelupäällikkö
Mehiläinen Porvoon Lääkärikeskus
040 658 7491
nina.penttinen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Porvoo-Nsin-Koulukatu/Lhihoitaja-Porvoon-lkrikeskukseen_R0033062/apply