Aluemyyntipäällikkö (IDG), Suomen Teollisuustyökalut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suomen Teollisuustyökalut Oy Ab IDG-Tools aloitti toimintansa syksyllä 1997. Yritystoiminta on vahvaa ja jatkamme edelleen kasvua. Liiketoimintaa on tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa sekä Puolassa. Nykyään meillä työskentelee noin 100 myyntiedustajaa, joista jokaisella on oma esittelyauto. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Rosersbergissä, Ruotsissa. Asiakaskuntamme on mm. teollisuus, maatalous, koneyrittäjät, kuljetusala ja korjaamot.

Haemme aluemyyntipäällikköä

Tehtävänkuvaus:
Aluemyyntipäällikön tehtävässä vastaat Suomen Teollisuustyökalut Oy:n tuotteiden myynnistä. Asiakassuhteiden hoitaminen kuuluu keskeisenä osana työnkuvaasi, sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Menet asiakkaan luokse näyttelyautollasi ja esittelet tuotteitamme. Asiakas pääsee näkemään, kokeilemaan ja valitsemaan itselleen parhaiten sopivat tuotteet. Tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja innovatiivisen tuotevalikoiman sekä markkinoiden tehokkaimman tavan työkalujen ja koneiden hankintaan. Hyvä logistiikka takaa nopeat toimitukset keskusvarastostamme.
Myyntialueesi määräytyy lähtökohtaisesti asuinpaikkasi mukaan.

Yleistä:
Menestyäksesi tehtävässä sinulla voi olla aiempaa kokemusta myynnistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tehtävä sopii erinomaisesti myynninnälkäiselle henkilölle. Sinulla on kaupallinen ajattelutapa ja kyky hahmottaa liiketoimintaa kokonaisuutena. Viihdyt itsenäisessä työssä, jossa saat kantaa vastuun myynnistä ja sen kehittämisestä.

Olet vahva kommunikoija ja haluat työskennellä asiakasrajapinnassa. Sinua motivoi nuorekkaan organisaation mahdollisuudet ja työskentely yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan omaan työskentelytapaan. Työ on liikkuvaa, eli ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme Sinulle:
- Hyvän, jatkuvan myyntituen ja koulutuksen
- Hyvin varustellun esittelyauton
- Laajan tuotevalikoiman
- Itsenäisen työn ja vapauden kehittää työskentelytavat, jotka toimivat sinulle parhaiten
- Laadukkaat ja kilpailukykyiset tuotteet
- Kiinteän pohjapalkan ja sen lisäksi myynneistä maksettavan provision

Odotamme Sinulta:
- Nälkäistä asennetta myyntiin ja halua kehittää omaa osaamista
- Kykyä rakentaa palveluratkaisuja, jotka kohtaavat asiakkaan tarpeen
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Kiinnostuitko? Soita 0207 30 3000, pyydä Johanna Nevanperää ja kerro itsestäsi meille.

Lue lisää: www.idg-tools.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@teollisuustyokalut.fi