Päätoiminen tuntiopettaja, elintarvikeala, Seinäj, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sedu hakee

vakinaista päätoimista tuntiopettajaa elintarvikealalle Seinäjoelle (KY/162/2024)

Seinäjoelle haetaan elintarvikealalle vakinaiseen virkasuhteeseen päätoimista tuntiopettajaa. Opetusalana ovat elintarvikealan perustutkinto (elintarvikkeiden valmistus ja leipuri-kondiittori), vastuuohjaajan tehtävät sekä tarvittaessa oppimisvaikeuksiin liittyvää lisäopetusta. Tehtäviin voi kuulua myös englanninkielisen ryhmän opettaminen. Aloitus 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mitä saat?

Törnäväntien yksikkö on moniammatillinen kampus, jossa olet osa huippuporukkaa. Kampuksen uudistustyö valmistuu syksyllä 2024, uudistamisessa on huomioitu opiskelijoiden ja henkilöstön ammatillinen ajantasaisuus sekä hyvinvoinnin ja viihtymisen tukeminen.

Sedussa pääset työskentelemään innovatiivisessa ympäristössä nuorten ja aikuisten kanssa. Yhteistyö kollegojen ja työelämän kanssa tarjoaa sinulle näköalapaikan alan kehittymiseen. Sedu tukee kehittymistäsi koulutuksella. Sedu tarjoaa ison työnantajan monet edut, mm. toimivan työterveyshuollon ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 986/1998 mukaisesti soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, tai alan erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavissa tehtävissä, sekä opettajan pedagogiset opinnot.

Mikäli kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan virkasuhteeseen ottaa määräajaksi epäpätevä. Kelpoisuusehtojen muutoin täyttyessä on mahdollista tulla valituksi myös ehdollisesti siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävässä aloittamisesta.

Mitä Sedu edellyttää?

Edellytämme opettajakokemusta, kokemusta elintarvikevalmistuksesta ja leipomosta, alueen työelämän tuntemusta ja työelämäsuhteita, tietotekniikan käytännön sovellutusten ja alan ohjelmistojen sujuvaa hallintaa sekä kokemusta verkko-opetuksesta.

Sinulle eduksi

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, sosiaalisia valmiuksia, kiinnostusta opetustyöhön, kykyä kehittää opetusympäristöä sekä taitoa opettaa englannin kielellä.

Tehtävän alkusijoituspaikka on Oppimispalvelut, Sedu Seinäjoki, Törnäväntie.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES, C-Osion mukaisesti. Päätoimisen tuntiopettajan työaika määräytyy opetustarpeen mukaan ja on vuosityöajassa vähintään 800 työtuntia vuodessa (20 työtuntia/vko). Työaika määritellään työaikasuunnitelman laatimisen yhteydessä työvuosittain. Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta sekä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat vararehtori Hellevi Lassila, puh. 040 830 4255 ja koulutuspäällikkö Jani Pusa, puh. 040 680 7654.

Hakemukset sähköisellä lomakkeella 20.10.2024 klo 23:00 mennessä. Linkki lomakkeeseen löytyy www.sedu.fi/tyopaikat(http://www.sedu.fi/tyopaikat#_blank). Liitä tai nauhoita hakulomakkeelle esittely itsestäsi.

Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu on nikotiiniton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://epedu.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2177&jbid=15