Järjestyksenvalvojia Musiikkitaloon, Helsinki, Avarn Security Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme useita järjestyksenvalvojia Musiikkitalolle Helsingin keskustaan.

Työvuorot tulevat pääsääntöisesti painottumaan ilta-aikaan ja viikonloppuihin, tarjolla olevat työsuhteet ovat osa-aikaisija 20-40h/3vko sekä erikseen työhönkutsuttavia.

Odotamme sinulta asiakaspalvelulähtöistä tapaa työskennellä. Tulethan myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet positiivisella asenteella varustettu asiakaspalvelun ammattilainen. Selvität helposti haastavatkin tilanteet , arvostat tiimityöskentelyä ja olet työkaverina auttavainen.

Edellytämme sinulta

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta
- Järjestyksenvalvojakorttia
- Kykyä kommunikoida suomeksi että englanniksi

Tarjoamme ammattitaitoiset kollegat, esimiesten tuen sekä tarvittavan koulutuksen tehtäviin. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Palkkaus vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti tes taso 3.

Lisätietoja tehtävään liittyen voi kysyä ensisijaisesti sähköpostilla: riku.stenius@avarnsecurity.fi.mailto:juho-pekka.syrjala@avarnsecurity.fi

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.

http://www.avarnsecurity.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://avarn.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1811&jbid=15