Tiimivastaava ja ammatinharjoittajakoordinaattori, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sairaanhoitajaa/ terveydenhoitajaa tiimivastaavaksi Itäkeskuksen lääkärikeskukseen.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube

Tiimivastaavan työnkuva meillä Itiksessä on erittäin monipuolinen; toimit tiimisi päivittäistoimintojen organisaattorina, vastaat työvuorosuunnittelusta, jalkautat yksikössä uusia toimintamalleja yhteistyössä palvelupäällikön kanssa, sekä kehitysmyönteisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella luovit arjen haasteissa.

Tässätyössä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia organisoimistaitoja, kykyä tukea tiimiä, taitavaa viestintää ja nopeaa päätöksen tekoa sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tiimivastaavan rooliin kuuluu lisäksi ammatinharjoittajankoordinaattorin tehtävä. Tässä tehtävässä rakennat lääkärikeskuksen tarjontaa palvelupäällikön aisaparina.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja tiesitkö, että meillä Mehiläisessä koulutetaan - ja paljon! Olemme joustava työnantaja, ja meille voi tulla myös osa-aikaisesti.

Eduksi on aiempi kokemus yksityisessä lääkärikeskuksessa työskentelystä.

Ennentyösuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus.Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa.Kielitaito suomi ja englanti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tanja Seitaniemi
Mehiläinen Itäkeskus lääkärikeskus ja työterveys Palvelupäällikkö
Mehiläinen laboratoriopalvelut Tuottavuusasiantuntija
040 632 8333
tanja.seitaniemi@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Vanhanlinnantie/Tiimivastaava-ja-ammatinharjoittajakoordinaattori-lkrikeskukseen_R0033022/apply