kehittäjälääkäri, Idän terveysasema, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, sinä potilas- ja kehittämistyöstä innostunut lääkäri. Haluatko päästä vaikuttamaan yli 100 000 henkilön hyvinvointiin? Nyt olisi mahdollisuus päästä tekemään vaikuttavaa työtä Helsingin idän terveysasemille!

Aloitamme Idän terveysasemilla uuden kehittämislääkäritoiminnan. Haemme nyt kolmea kehittäjälääkäriä määräaikaisiin virkoihin Myllypuron, Vuosaaren ja Kontulan toimipisteille 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteen kestosta sovitaan erikseen.

Idän terveysasemaan kuuluvat Kivikon, Kontulan, Myllypuron ja Vuosaaren toimipisteet. Väestömme koko on yli 100 000, eli toimintamme laajuus vastaa keskikokoisen kaupungin perusterveydenhuoltoa.

Neljänä päivänä viikossa työsi on monipuolista avoterveydenhuollon yleislääkärin työtä sisältäen halutessasi myös neuvolatyötä. Meillä onnistuu yleislääketieteeseen erikoistuminen sekä YEK-vaiheen suoritus. Saat joustavuutta vaikuttamalla itse työpäivien rakenteeseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista. Kannustamme ammatilliseen kehittymiseen ja koulutuksiin osallistumiseen.

Kehittäjälääkärinä yksi työpäivä viikossa on varattu kehittämistyölle. Kehittämisprojektit voivat liittyä niin tiedolla johtamiseen, yhtenäisten toimintatapojen jalkauttamiseen kuin työkäytäntöjen sujuvoittamiseen. Kehittämisprojektit muovataan terveysasemien tarpeen sekä hakijan oman mielenkiinnon perusteella. Otamme toiminnan kehittämisen, moniammatillisuuden sekä potilaslähtöisen toimintatavan vakavissamme ja haluamme aidosti tehdä vaikuttavaa ja ennakkoluulotonta perusterveydenhuoltoa.

Tehtävässä edellytämme itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Kehittämistyössä teet tiivistä yhteistyötä niin oman aseman työntekijöiden ja esihenkilöiden kuin myös muiden asemien kehittämislääkäreiden ja esihenkilöiden kanssa.

Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Tervetuloa kehittämislääkäriksi idän terveysasemille!

Kelpoisuusehdot:

Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-407-24