Nosto-ovi- ja hissitarkastaja, Inspecta Tarkastus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Voit olla oman alasi kokenut ammattilainen, joka kaipaa uusia mielenkiintoisia haasteita työuralleen tai työuran alussa oleva, jolla on vahva motivaatio kehittyä tarkastustehtäviin. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Työ on liikkuvaa ja varsinainen tehtäväalueesi on Pohjois-Suomi.

Aluksi työ sisältää nosto-ovien tarkastamista ja työn ohessa sinut perehdytetään hissitarkastuksiin. Käy tutustumassa tarkemmin hissitarkastajan työhön Käy tutustumassa tarkemmin hissitarkastajan työhön TYÖNTEKIJÖIDEN MATKASSA: Hissitarkastus (youtube.com)

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (teknikko, insinööri) ja koulutuksesi antaa sinulle valmiuden työskennellä sähkötiloissa (S2-pätevyystasoon vaadittava määrä sähkötekniikan opintoja, tai voimassa oleva hissipätevyys). Työkokemus hissi-, nostolaite-, sähkö- tai muulta teollisuuden tai kiinteistöalalta on eduksi. Sujuva suomen kielen suullinen- ja kirjallinen taito on tehtävässä menestymisen edellytys. Englannin kielen taito luetaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 20.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Hannu Kreus, puh. 0400 284 759 tai etunimi.sukunimi@kiwa.com. Parhaiten Hannun tavoitat viikoilla 40 ja 42.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/