Sairaanhoitaja, Ryhmäkoti Porkka, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ryhmäkoti Porkka valmistui Porin Pormestarinluotoon Messukadun ja Alahangantien kulmaan joulukuussa 2023. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumista nuorille aikuisille ja aikuisille kehitysvammaisille, autisminkirjon tai muuten arjessa ja toiminnanohjauksessa paljon tukea tarvitseville henkilöille. Kyseessä on erityisen vahvan tuen asumisyksikkö.

Ryhmäkoti muodostuu kahdesta talosta, 7+8 asuntoa. Molemmissa taloissa on pienempiä asuntoryhmiä, joiden avulla pystytään huomioimaan asukkaiden erityistarpeet. Yksikön suunnittelussa on huomioitu aistiystävällisyys, turvallisuus sekä toiminnallisuus.

Sairaanhoitajana vastaat laaja-alaisesti ja kokonaisvaltaisesti hoitotyöstä ja toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana. Sairaanhoitajalla on koordinointivastuu yksikön lääkehoitoon liittyvistä tehtävistä. Sairaanhoitajan tehtävänä on hoitotyön asiantuntijana suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaan tarpeista lähtevää kokonaisvaltaista kuntoutusta, ohjausta ja hoitoa sekä terveyden edistämiseen tähtäävää ennaltaehkäisevää työtä. Myös hoitotyön kehittäminen yksikössä kuuluu sairaanhoitajan tehtäviin. Sairaanhoitaja osallistuu laaja-alaisesti yhteistyöhön monien eri toimijoiden kanssa sekä yksikön sisällä, että sen ulkopuolella.

Itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja tuettu päätöksenteko kuuluvat oleellisena osana arjen työhön. Eduksi osaamisessasi ovat vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinta ja mielenkiinto vaativien asiakkaiden ohjaamiseen. Työn luonne on sekä ohjauksellista että hoidollista ja työ on kolmivuorotyötä.

Me tarjoamme Sinulle laaja-alaisen tehtäväkuvan ja osaavan kehitysmyönteisen työyhteisön, joka toimii moniammatillisesti eri asiantuntijoiden kanssa

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan työkokemus kehitysvammahuollosta ja mielenterveys- ja päihdetyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukau-den koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkaste-taan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut,rekrytointi@sata.fi

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-03-158-24/fi_FI