OT-kenttäasiantuntija, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut työskentelemään modernissa monimetallikaivoksessa, jossa hyödynnetään alan uusinta teknologiaa? Haluatko työskennellä tiimihenkisessä organisaatiossa, jossa on paljon osaamista ja innokkuutta asioiden kehittämiseen?

Boliden Kevitsa Sodankylässä hakee

OT-kenttäasiantuntijaa

Työtehtävät

OT-kenttäasiantuntijana kehität ja ylläpidät sähkö- ja automaatiokunnossapidon hallinnoimia tietoliikenneverkkoja (OT). Työstä noin 50 % on kehittämistyötä ja 50 % ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Hyvät yhteistyötaidot ovat tarpeen, sillä tehtävässä työskennellään paljon eri osastojen ihmisten kanssa. Toimit liikkuvan kaluston älykkäiden instrumenttien ja mittalaitteiden asiantuntijana ja pääasiallisena yhteyshenkilönä. Työ on monipuolista ja työpäivien sisältö vaihtelee. Tekemäsi työ on tärkeää koko kaivoksen toiminnalle, sillä järjestelmät ja tietoliikenneverkot ohjaavat modernin kaivoksemme ja koneidemme toimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Halua näkyä kentällä, tehdä käsillä töitä ja oppia tietoliikenneverkkojen toimintaa nykyaikaisten koneiden ja laitteiden parissa.

Suomen ja englannin kielitaitoa, sillä tulet olemaan yhteyksissä ulkomaisiin laitetoimittajiin tarvittaessa.

Tekniikan alan korkeakoulututkintoa.

Arvostamme työskentelyä turvallisuus edellä, tietämystä langattomista OT-verkoista ja aiempaa kokemusta liikkuvasta kalustosta.

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut oppimaan uutta ja haluaa kehittää toimintaamme.

Odotamme, että jaat perusarvomme; huolenpito, rohkeus ja vastuu. Tiedämme, että monimuotoisuus on menestystekijä, joka rikastuttaa toimintaamme - pyrimme työntekijöidemme keskuudessa monimuotoisuuteen taustan, kokemuksen, tiedon ja persoonallisuuden osalta.

Lisätietoja

Lisätietoa avoimesta tehtävästä antaa sähkö- ja automaatioinsinööri Jussi-Artturi Törmänen, puh. 040 137 4125 tai jussi.tormanen@boliden.com.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Partner Noora Jönkkäri, noora.jonkkari@boliden.com.

Tule meille töihin!

Meillä pääset työskentelemään modernissa työympäristössä. Vapaa-aikaa voit puolestaan viettää Lapin luonnon huikeissa maisemissa. Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tarjoamme lisäksi maksuttoman työmatkakuljetuksen henkilöstöllemme Sodankylän keskustan ja Boliden Kevitsan välillä.

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi yllä olevan "Hae" -linkin kautta viimeistään 6.10.2024. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jokainen matka Bolidenilla on erilainen, miltä sinun matkasi näyttää?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/BolidenJobs/job/OT-kenttasiantuntija_JOB_010323?locations=df98aba1fe0110018dc22c532ff90000