Tietoliikennekenttäinsinööri, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme kehittämään nykyaikaisen kaivoksemme tietoliikenneratkaisuja.

Tehtävän kuvaus

Tietoliikennekenttäinsinöörinä toimit osana Boliden Kevitsan yhdeksän henkistä IT-tiimiä vastaten yhdessä työparisi kanssa kaivosalueen tietoliikenneverkkoympäristön hallinnoinnista, kehittämisestä ja ylläpidosta. Boliden Kevitsan tietoliikenneympäristö koostuu LAN-, TETRA-. Wifi- ja LTE-verkosta sekä LTE-päätelaitteista, kuituverkoista ja näihin liittyvistä ohjelmistoista.

Pääsialliset työtehtävät

tietoliikenneverkkojen ja kamerajärjestelmän ylläpito, kehitys ja hallinta
verkkoympäristön tietoturvatyö
IT-projektien vetäminen ja/tai niihin osallistuminen
dokumentaation laadinta ja ylläpito
Avoinna on kaksi paikkaa ja päätehtävät muodostuvat valittujen henkilöiden osaamisten mukaan. Tehtävät ovat vakituisia ja työskentely tapahtuu päivävuorossa. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Koulutus ja vaatimukset:

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta tietotekniikan alalta. Kyky tehdä töitä itsenäisesti sekä toimia tiimissä ovat avainasemassa tietoliikennekenttäinsinöörin roolissa menestymiselle.

Vaatimukset

Soveltuva korkeakoulututkinto tietotekniikan alalta
Vähintään 3 vuoden työkokemus tietoliikenneverkoista
Kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
B-ajokortti
Itsenäinen työskentelyote, ongelmanratkaisutaito ja kyky toimia paineen alaisena
Odotamme, että jaat perusarvomme: huolenpito, rohkeus ja vastuu. Tiedämme, että monimuotoisuus on menestystekijä, joka rikastuttaa toimintaamme - pyrimme työntekijöidemme keskuudessa monimuotoisuuteen taustan, kokemuksen, tiedon ja persoonallisuuden osalta.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa IT-päällikkö Teemu Varis, teemu.varis@boliden.com.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Partner Kaija Veikanmaa, kaija.veikanmaa@boliden.com.

Tule meille töihin!

Meillä pääset työskentelemään modernissa työympäristössä. Vapaa-aikaa voit puolestaan viettää lapin luonnon huikeissa maisemissa. Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tarjoamme lisäksi maksuttoman työmatkakuljetuksen henkilöstöllemme Sodankylän keskustan ja Boliden Kevitsan välillä.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.boliden.com/fi/ura kautta viimeistään 13.10.2024. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/BolidenJobs/job/Tietoliikennekenttinsinri_JOB_010339?locations=df98aba1fe0110018dc22c532ff90000