Aluehallintoylilääkäri, Itä-Suomen aluehallintovirasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Itä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueelle aluehallintoylilääkäriä vakinaiseen virkaan.

Aluehallintoylilääkäri toimii asiantuntijana ohjaus- ja valvontatehtävissä pääasiallisena tehtäväkokonaisuutena somaattinen terveydenhuolto. Tehtävä sisältää esimerkiksi valvonta- ja kantelupäätösten valmistelua esittelijänä ja muiden asiantuntijoiden konsultointia lääketieteellisissä kysymyksissä.

Tehtävään voidaan sisällyttää myöhemmin vähintään määräaikaisesti myös mielenterveys-, päihde- ja riippuvuuspalveluiden vastaavia tehtäviä. Lisäksi aluehallintoylilääkäri osallistuu valvonta- ja ohjauskäynneille sekä sidosryhmätyöskentelyyn. Virkaan sisällytetään aluehallintoviraston tartuntataudeista vastaavan lääkärin tehtävät sekä valmius- ja varautumistehtäviä sekä mahdollisia muita substanssiin liittyviä esihenkilön määräämiä tehtäviä.

Virkaan valittavan työskentelyalue on koko Itä-Suomen aluehallintoviraston toimialue. Viran sijoituspaikka on Joensuu, Kuopio tai Mikkeli, virkaan valittava voi esittää toivomuksen sijoituspaikasta. Työ on mahdollista sopia tehtäväksi myös muualla Suomessa etätyönä, mutta työssä tarvitaan matkustusvalmiutta työskentelyalueella.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7495/fi_FI