Sosiaaliohjaaja, Kainuun hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 3068,25€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko päästä toteuttamaan sosiaalihuoltolain/lastensuojelulain mukaista sosiaalityötä yhdessä ammattitaitoisen, aktiivisen ja innostuneen työyhteisön kanssa Kajaanin perhekeskukseen? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!

Etsimme sosiaaliohjaajan sijaista täydentämään Kajaanin lapsiperheiden sosiaalityön palvelutarpeen arviointitiimiä. Tarjoamme perehdytyksen, ryhmätyönohjauksen, kehittämismyönteisen ilmapiirin sekä leasing-auton käytön asiakasmatkoihin. Käytössämme työmenetelmänä on systeemisen lastensuojelun toimintamalli ja toivomme sosiaaliohjaajalta kiinnostusta ja innostusta toimintamallin käytöstä ja sen kehittämisestä. Lisäksi Kainuun hyvinvointialue tarjoaa kattavaa ja laajaa sisäistä koulutusta henkilöstölle ja mahdollisuuden myös ulkopuoliseen koulutukseen. Käytössämme on henkilökuntaetuuksia kuten ePassi ja kaksi tyky-iltapäivää tai yksi kokonainen tyky-päivä vuodessa.

Kajaanin lapsiperheiden sosiaalityön palvelutarpeen arviointitiimin sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu antaa asiakkaille ohjausta, neuvontaa ja tukea palvelujen käytössä ja yhteistyötä eri tukimuotojen yhteensovittamisessa. Pääpainopiste työn sisällöstä on toimia työparina sosiaalityöntekijälle sosiaalihuoltolain/lastensuojelulain mukaisten palvelujen palveluntarpeen arvioinnissa. Työ sisältää myös itsenäistä työskentelyä palvelutarpeen arviointiprosessin eri vaiheissa. Työ haastaa työntekijää tunnistamaan ja arvioimaan asiakkaiden elämäntilanteita, voimavaroja ja toimintamahdollisuuksia. Kajaanin palvelutarpeenarviointitiimissä on kolme sosiaalityöntekijää ja neljä sosiaaliohjaajaa.

Työpaikasta oli viime syksynä Te-live, jossa vieraana oli johtava sosiaalityöntekijä Anu Siltala Kainuun Hyvinvointialueelta. Lähetyksen voi katso tallenteesta osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/mH3e5CgZo

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomi (AMK) tutkinto huomioiden kelpoisuuteen liittyvät siirtymäsäännökset. Ajokortti on välttämätön sekä tarvittaessa oman auton käyttömahdollisuus.

Arvostamme sosiaalityön monipuolista työkokemusta, erityisesti lastensuojelun tehtävistä ja palvelutarpeen arviointien tekemisestä. Lisäksi toivomme sinulta motivoitunutta- ja ratkaisukeskeistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja niin yksilö- kuin yhteisö- ja verkostotyössä.

Palkkaus on Kainuun hyvinvointialueen vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 15.11.2024, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset Kuntarekryssä. Työntekijät voidaan testata huumausaineiden varalta.

Valitun on esitettävä todistus rikostaustan selvittämisestä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ennen tehtävän vastaanottamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAI-03-115-24/fi_FI