Talouspäällikkö, Movax Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 4.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Movax Oy on kotimainen maanrakennuskoneisiin asennettavien, automaattisesti ohjattujen lisälaitteiden kehittäjä, valmistaja ja markkinoija, jonka konttori sijaitsee Tampereella ja tehdas Hämeenlinnassa. Movax on alansa markkinajohtajia globaaleilla markkinoilla ja viennin osuus on erittäin merkittävä. Movax on erikoistunut korkealaatuisiin teknologisesti edistyksellisiin tuotteisiin, joilla varmistetaan korkean työn tuottavuus, asiakkaiden menestyminen ja korkea asiakastyytyväisyys.

Movax on osa kotimaista Terra Patris konsernia, jonka päätoimialat maanrakennusteollisuuden ohella ovat veneiden valmistus, sopimusvalmistus sekä polttopuukoneteollisuus.

Movaxin kasvu- ja menestystarina on huikea, liiketoiminta on erittäin kannattavaa ja olemme monen tuotteen osalta toimialamme edelläkävijöitä sekä tahtotilamme on edelleen kasvaa ja kehittyä. Etsimme nyt

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi yrityksen ydintiimiä tukemaan yrityksemme kasvua. Vastaat yhtiön ulkoisesta ja osin sisäisestä laskennasta, rahoituksesta sekä hallinnosta. Kehität ja toteutat talouden johtamista ja analysoit liiketoimintaa erityisesti talouden näkökulmasta. Monipuolisessa tehtävässä huolehdit taloushallinnon sujuvuudesta tehden tiivistä yhteistyötä konsernin ja sisaryhtiöiden taloushallinnon asiantuntijoiden kanssa. Tuet talousosaamisellasi johtoa ja koko organisaatiota sekä varmistat yhtiön tehokkaan ja suunnitelmallisen toiminnan. Raportoit toimitusjohtajalle ja toimit Movaxin johtoryhmän sekä Terra Patriksen taloustiimin jäsenenä.

Tässä laaja-alaisessa, vastuullisessa ja aktiivisessa tehtävässä menestymistä tukee monipuolinen kokemus esim. valmistavan teollisuuden vastuullisista taloushallinnon tehtävistä tai tilintarkastuksesta sekä tehtävään soveltuva koulutus. Työssäsi tarvitset hyvää englannin ja suomen kieltä sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan sekä ammatillisia kehittymismahdollisuuksia kasvavassa ja kannattavassa suomalaisessa perheyrityksessä. Sijaintipaikkasi on Tampereella tai mahdollisesti Hämeenlinnassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 4.10.2024 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-18265. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.lehmusvirta@mercuriurval.com