Puheterapeutti, Asiantuntijapalvelut, Laitila, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävä sijoittuu toimintakykyä tukevien palveluiden asiantuntijapalveluiden työyksikköön, ja työtilasi tulee sijaitsemaan Laitilan terveyskeskuksessa. Tervetuloa meille!

Monipuolinen työnkuva sisältää pääsääntöisesti vastaanottokäyntejä, mutta myös puhelinpalveluna tapahtuvaa hoidon tarpeen arviointia, ohjausta ja neuvontaa. Asiakaskuntasi tulee olemaan kaikenikäisiä asukkaita toiminta-alueeltamme. Tehtäviin kuuluu puheterapiatarpeen arviointia, kuntoutusta sekä asiakkaiden ja heidän lähiympäristönsä ohjausta ja neuvontaa.

Työtä tehdään tarpeen mukaan asiakkaiden toimintaympäristöissä, kuten päiväkodeissa, kouluissa, kodeissa ja hoivakodeissa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Yksilökäyntien lisäksi ryhmäkäyntien toteuttaminen on erittäin toivottavaa ja mahdollista tarpeen mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle

Moniammatillisen työyhteisön ja osaavien kollegoiden tuen. Uudessakaupungissa ja Mynämäellä on viisi puheterapeuttia, joilta saa ammatillista tukea.
 Mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän puheterapiakuntoutuksen asiantuntijana
 Mahdollisuuden vaikuttaa työn sisällölliseen kehittämiseen osana Varhan toimintakykyä tukevien palveluiden puheterapeuttien verkostoa. Pääset hyödyntämään asiantuntijuuttasi erilaisissa arviointi- ja kuntoutustyöryhmissä sekä yksikön sisällä että palvelualuerajat ylittäen.

Mitä toivomme sinulta

Odotamme kaikissa kohtaamisissa hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja,
ystävällisyyttä, ammatillisuutta sekä aitoa kiinnostusta työskennellä eri-ikäisten asiakkaiden ja monialaisten yhteistyötahojen kanssa.

Työkokemus sekä lasten että aikuisten puheterapiasta on eduksi, mutta huomioimme myös uran alussa ja opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen puheterapeutin laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme kutsua haastatteluun myös opintojen loppuvaiheessa olevan opiskelijan.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-601-24/fi_FI