Kiinteistönhoitaja, Kiinteistöhuolto Ruohomäki Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan kiinteistönhoitajaa

Kiinteistönhoitajan työssä osallistut ulkoalueiden ja kiinteistöjen hoitoon

Ulkoalueiden hoitoon kuuluu kausiluonteiset työt kuten lumityöt, hiekoitus, hiekanpoisto, pesutyöt, nurmikonleikkaus, pensasaitojen leikkaus ja puiden kaato, haravointi ja muut puutarhatyöt, vesikourujen ja kattokaivojen putsaus ja ulkoalueiden siisteydestä huolehtiminen.

Kiinteistöjen hoitoon kuuluu mm. LV-järjestelmien hoitoa kuten vesikalusteiden korjausta, viemärien aukaisua, lämmitysjärjestelmien ja taloautomatiikan tarkkailu ja hoito, IV-koneiden huoltotyöt ja suodattimien vaihdot, paloilmoitin- ja sprinklerlaitteiden kuukausikokeilut, kellojen ja saunojen ajastus, pienet remontti- ja korjaustyöt, siivous ja purkutyöt, työkoneiden huolto, lamppujen vaihdot, ovien avaukset ja kiinteistöjen kunnon tarkkailu ym.

Työtä tehdään tarpeen mukaan myös viikonloppuisin ja pyhisin kuten lumi ja hiekoitustyöt. Työhön voi kuulua myös päivystystä erikseen sovittuina aikoina. Työ on fyysistä, vaatii hyvää kuntoa ja kykyä työskennellä esim. katolla. B-ajokortti ja työturvallisuuskortti vaaditaan.

Kohteina ovat asuin- ja liikekiinteistöt, kaupat, palvelu- ja asumisyksiköt, hoitolaitokset, päiväkodit, mökit ja omakotitalot. Työssä olet paljon tekemissä erilaisten asiakastilanteiden kanssa joissa tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on aluksi määräaikainen ja työtä on tarjolla tarpeen ja osaamisen mukaan, jonka jälkeen voidaan tarjota vakinaista työtä jos työssä pärjää. Hyvälle tekijälle löytyy aina töitä.

Jos olet rehti, ahkera, tiimihenkinen ja asiakaspalveluhenkinen tyyppi joka tekee aina parasta jälkeä ja sinulla on nuhteeton tausta, ota yhteyttä!

Hakemukset: kiinteistohuoltoruohomaki@gmail.com
Tiedustelut: 0500 663237 / Samuli
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kiinteistohuoltoruohomaki@gmail.com