Työnjohtaja, Liebherr Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liebherr-Finland Oy Ab on vuonna 2004 perustettu myynti- ja huoltoyhtiö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tuusulassa.

Haemme maanrakennuskoneiden ja materiaalinkäsittelykoneiden huoltoon TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu mekaanikkojen töiden aikatauluttaminen sekä aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korjaamotoiminnan tuntemista, kokemusta esihenkilötyöstä sekä aiemmin kartutettua kokemusta maanrakennuskoneiden parista esimerkiksi kenttämekaanikon tai työnjohdon tehtävien kautta. Työnjohtajana toimit keskeisessä roolissa vaikuttaen päivittäisellä toiminnallasi asiakaskokemukseen, joten toivomme että sinulla on asiakaspalveluhenkinen työote, hyvät organisointitaidot sekä osaat koordinoida useamman työn edistymistä yhtäaikaisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyvää paineensietokykyä sekä kykyä ratkoa ongelmia nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Toivomme että sinulla on hyvät IT-taidot ja englannin kielen taitosi tulisi olla sujuvaa. Ruotsin ja saksan kielen taidot luemme eduksi. Työ sisältää mahdollisesti matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten sinulla tulee olla matkustusvalmiutta tarvittaessa.

Työ on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentely paikkana toimii toimistomme Tuusulassa.

Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa lounas- ja virike etu, kattava työterveyshuolto sekä työsuhdepyörä.

Mikäli kiinnostui tehtävästä, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, työtehtävien kuvauksella 25.10.2024 mennessä osoitteeseen jenni.matikainen@liebherr.com otsikolla Työnjohtaja.

Lisätietoja työpaikasta antaa Managing Director - Sales Juha-Matti Haapala p. 050 440 9957 tai juha-matti.haapala@liebherr.com

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha-matti.haapala@liebherr.com