Tekninen tuki, Liebherr Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liebherr-Finland Oy Ab on vuonna 2004 perustettu myynti- ja huoltoyhtiö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tuusulassa.

Haemme maanrakennuskoneiden sekä materiaalinkäsittelykoneiden pariin TEKNISTÄ TUKEA vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu toimiminen jälkimarkkinoinnin teknisenä tukena sekä tehdasyhteyksien ylläpitäminen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. huollon koulutuksista vastaaminen. Tehtävään sisältyy myös esihenkilövastuu.

Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on kokemusta ajoneuvotekniikasta tai konetekniikasta sekä jo kartutettua kokemusta alalta. Toivomme, että olisit koulutukseltasi insinööri tai että sinulla on muu sopiva tekninen koulutus. Lisäksi toivomme, että sinulla on halu kehittyä ja olet valmis oppimaan uutta, olet järjestelmällinen sekä sinulla on hyvät kommunikointitaidot. Englannin kielen taitosi tulisi olla sujuvaa ja saksan ja ranskan kielen taidot luemme eduksi. Lisäksi IT-taitosi tulisi olla hyvät. Työ sisältää matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla, joten sinulla tulee olla matkustusvalmiutta tarvittaessa myös nopealla aikataululla.

Työ on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentely paikkana toimii toimistomme Tuusulassa.

Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa lounas- ja virike etu, kattava työterveyshuolto sekä työsuhdepyörä.

Mikäli kiinnostui tehtävästä, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, työtehtävien kuvauksella 25.10.2024 mennessä osoitteeseen jenni.matikainen@liebherr.com otsikolla Tekninen tuki tai hae työpaikkaa painikkeen kautta.

Lisätietoja työpaikasta antaa Managing Director - Sales Juha-Matti Haapala p. 050 440 9957 tai juha-matti.haapala@liebherr.com

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha-matti.haapala@liebherr.com