Ekonomi- och affärsrådgivare, Ålands Hushållningssällskap rf
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ålands Hushållningssällskap söker en EKONOMI- och AFFÄRSRÅDGIVARE för heltidsanställning.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med fokus på ekonomirådgivning och att utveckla gårdsspecifika lösningar för ekonomisk tillväxt.

Till dina främsta arbetsuppgifter hör:
- helhetsansvar för koordinering och rådgivning inför stödansökningar
- självständigt ansvara för att bygga upp en kundkrets och att utveckla ekonomirådgivningen för de åländska lantbrukarnas behov
- driftsplaner, affärsplaner, likviditetskalkyler och investeringskalkyler
- att samverka med övriga rådgivare och samarbetsparter för gårdsspecifika lösningar

Vi söker dig som är ordningsam, driftig, socialt kompetent och självständig. Andra viktiga egenskaper är en förmåga att presentera ekonomiska analyser, god samarbetsförmåga och ett intresse för långsiktigt relationsbyggande med kunder.

Vi vill att du har lämplig utbildning på högskolenivå och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom lantbruk. Kunskaper inom aktuella regelverk och stödformer på Åland krävs för arbetet, fortbildning kan dock fås på plats.
Vårt arbetsspråk är svenska, men du behöver även kunna engelska. Du behöver ha god datorvana och gärna erfarenhet av att jobba i våra vanligaste program (Viputjänsten, WISU, Wakka, Hyrrä). Egen bil och körkort krävs. Erfarenhet av ansökningar, projektledning och rapportering för EU-finansierade projekt är meriterande.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenny.enbar@landsbygd.ax