Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia hengitys, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meitä mehiläisiäon jo lähes 40 000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Toimintamme laajentuessa haemme hoitajia vakituiseen sekä keikkatyösuhteeseen kotiin tuotettavaan hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin Mäntsälään

Haluatko työskennellä kiireettömästi ja saada arvostettua työkokemusta hoitotyöstä? Jos vastasit näihin kyllä, saatat olla uusi työyhteisömme jäsen!

Työ mahdollistaa ammattitaidon kehittämisen ja perehtymisen mielenkiintoiseen asiakasryhmään ja heidän hoitotyöhönsä. Järjestämme yksilölliset ja kattavat perehdytykset osaamistasosi huomioiden. Voit olla jo kokenut ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa, meille tärkeintä on löytää tehtävään "oikea tyyppi" uudeksi tekijäksi huipputiimiin!

Etsimme hoitajia vakituiseen työsuhteeseen tai keikkatyösuhteeseen hengityshalvauspotilaan 24/7 hoitotiimiin asiakkaan kotiin. Työ on kolmivuorotyötä. Suunnittelemme tiimille kuuden viikon työvuorolistat ja otamme toiveesi hyvin huomioon OmaTyö-sovelluksen avulla.

Työtehtävät sisältävät asiakkaan avustamista päivittäisissä toiminnoissa, lääkehoidon toteuttamista ja muun muassa hengitystä tukevan laitteiston käyttöä. Hengityshalvauspotilaat ovat erikoissairaanhoidon alaisia potilaita ja heidän hoitonsa on monipuolista. Tämän vuoksi, emme voi huomioida alan opiskelijoita.

Asiakkaidemme tilanteet ovat aina yksilöllisiä niin persoonina kuin hoidontarpeen osalta, toivomme sinulta avointa asennetta kohdata asiakas ja vastata hänen tarpeisiinsa. Tärkeää meillä työskentelyssä on, että viihdyt asiakkaan kotona tehtävässä työssä ja haluat rakentaa hyvää ja kestävää asiakassuhdetta. Mäntsälän asiakaskohteen saavuttamista helpottaa oman auton käyttömahdollisuus. Matkaa asiakkaan luokse on noin kaksi kilometriä juna-asemalta.

Hoitajamme Mira kuvailee työtä seuraavanlaisesti:"Toteutamme sairaalatasoista hoitoa kotioloissa. Laitteista huolimatta tärkein työkalu on hoitajan oma persoona. Olet osana asiakkaan ja perheen elämää, arkena ja juhlapyhinä. Saat tehdä työsi kiireettömästi, mutta osaat tarvittaessa toimia ja tehdä itsenäisiä nopeita ratkaisuja. Ympärilläsi on lisäksi iso tiimi auttamassa ja tukemassa."

Palkkaus:koulutuksesta ja palveluslisistä riippuen: 2435,91-2960,74e/kk. Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokat G22 (lähihoitajat) ja G24 (sairaanhoitajat). Tässä hoitotiimissä maksamme myös lähihoitajille erillistä saatavuuslisää 163e/kk peruspalkan päälle.

Mehiläinen haluaa pitää huolta henkilöstönsä hyvinvoinnista. Yksi osa henkilöstön huomioimista on erilaiset henkilöstöedut ja Mehiläinen tarjoaakin monipuolisia etuja.

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkintoa (lähi- tai sairaanhoitaja) sekä halua sitoutua asiakkaan laadukkaaseen hoitotyöhön. Arvostamme voimassa olevia LOVe-lupia, mutta voit suorittaa ne tarvittaessa myös meidän kauttamme.

Hae rohkeasti, sillä tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Haku päättyy 27.10.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme uusia tiimin jäseniä heti sopivien hoitajien löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palveluvastaava Jenni Asikainen
jenni.asikainen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @kotipalvelumehilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Mntsl-Kotipalvelut/Toimintamme-laajentuessa-haemme-hoitajia-hengityshalvauspotilaan-hoitotiimiin-Mntsln--Mehilinen-kotiin-tuotettavat-vammaispalvelut_R0032852/apply