Ympäristöinsinööri, Oriveden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oriveden kaupunki hakee

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Ympäristöinsinöörin tehtäviä ovat mm. ympäristö- ja maa-aineslupien päätösten valmistelu, päätösten toimeenpaneminen ja valvonta, ympäristölainsäädännön mukaisten kunnille kuuluvien lausuntoasioiden valmistelu sekä lain kuntien ympäristönsuojelun hallinnosta mukaiset tehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ympäristöalan korkeakoulututkinto. Tehtäväalueen tuntemus sekä työkokemus erityisesti maa-aineslain ja ympäristönsuojelulain lupavalmistelusta ja valvontatehtävistä katsotaan eduksi.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä aloitteellisuutta, hyvää tietotekniikan hallintaa, valmiutta yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn sekä halua kehittyä työtehtävissään. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Virka täytetään 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.

Viran palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (TS) ja kaupungin työnvaativuuden arvioinnin (TVA) mukaisesti. Virkaan valittavan on toimitettava työterveyshuolto Pirte Oy:n todistus terveydentilastaan ennen virkasuhteen alkamista.

Hakemukset Kuntarekryn kautta. Hakuaikaa on jatkettu 16.10.2024 klo 15.00 saakka. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ORI-03-4-24/fi_FI