Apulaisravintolapäällikkö, Töölön Vire & Voima Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikä on Sofia Helsinki?
Positiiviset kohtaamiset, vieraanvaraisuus & herkullisuus - meille kolme tärkeää asiaa, joista uskomme hyvän kierteen syntyvän! Hyvä kierre on Sofian missio ja siihen päästään, kun on enemmän hyviä kuin huonoja päiviä. Tästä seuraa roppakaupalla iloisia palaavia vieraita ja tyytyväisiä työnkavereita!
Sofia Helsinki sijaitsee paraatipaikalla, keskellä kaunista pääkaupunkiamme, Senaatintorin laidalla. Tilat ovat toimineet ihmisten kohtaamispaikkana jo yli 250 vuoden ajan. Nykyään Sofia Helsinki tuottaa ravintolapalveluita, järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä tarjoaa työtiloja co-workingin muodossa.
Ketä etsimme?
Iloiseen joukkoomme sopivaa apulaisravintolapäällikköä!
Apulaisravintolapäällikkö on ravintolatoiminnan luottopakki ja varmistaa asiakaspalvelun ja taustatöiden sujuvuuden. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa Sofia Helsingin catering- ja lounastoiminnassa, varmistaen, että lounas-, tapahtuma- ja kokousvieraamme saavat herkullisen ja näyttävän kokemuksen! Vuorossa ollessasi vastaat palvelutiimistä ja osaat kommunikoida rakentavasti keittiön väen kanssa.
Koulutustausta: Sinulla tulisi olla tehtävään sopiva tutkinto, kuten restonomi, tradenomi tai majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto. Myös työssä meritoituneet hakijat ilman tutkintoa ovat tervetulleita.
Kokemus: Tässä positiossa edellytämme jo vähän kannuksia. Niinpä sinulla on vähintään vuoden 4 vuoden kokemusta ravintolatoiminnasta ja esihenkilönäkin, esimerkiksi vuoropäällikkönä tai vastaavassa apulaisravintolapäällikön toimessa, olet toiminut ainakin 2 vuotta.
Kielitaito: Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Vaadittavat taidot: Tässä työssä onnistut, kun sinulla on:

innostusta ja kokemusta catering- ja lounastoiminnasta joko à la carte ravintolassa tai kokous- ja tapahtumaliiketoiminnassa.
kyky varmistaa palvelun korkea taso esimerkillä johtaen ja innostavasti tiimi huomioiden.
kokemusta ja taitoa johtaa vuoron toimintaa 2-10 tarjoilija tiiminä.
kyky puhaltaa yhteisen hiileen muiden Sofian osastojen kanssa, varsinkin kiireisinä sesonkiaikoina (pikkujoulut, kesäterassit yms.).
Kokemusta ja näyttöjä kannattavasta työvuorolistasuunnittelusta, tilausten hoitamisesta sekä muista kulujen hallinnasta.

Mitä tarjoamme?
Työ on luonteeltaan hektistä ja vauhdikasta, joten yhdessä tekeminen auttaa meitä menestymään, luoden ilmapiirin, jossa hymy tulee luonnostaan - pakotettu hymy ei kuitenkaan kestä kauan.
Ystävällisyys sekä yhteistyökyky ja -halu ovat meille todella tärkeitä, ja meillä on hyvä tiimihenki! Työvälineet ovat kunnossa, koneet sekä taustajärjestelmät ovat ajanmukaiset ja työvuoroissa on riittävästi ammatistaan ylpeitä työtovereita.
Palkkaus: Palkkasi määräytyy kokemuksen kautta. Minimikokemusvaatimuksellamme palkka on vähintään 3200€ /kk.
Työn aloitus: Työt alkavat marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan.
Työaika: Paikka on kokoaikanen ja työaika on vaihtelevasti arkea, iltoja ja viikonlopputöitä.
Työpaikan osoite: Työtä tehdään Sofia Helsingin tiloissa, eli osoitteessa Sofiankatu 4 C Helsinki.
Miten haku etenee: Lähetä CV:si tämän järjestelmän kautta. Mainitse CV:ssä vähintään 2 suosittelijaasi. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun välittömästi ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 20.10.2024.
Lisätietoja: Toimitusjohtaja Jaakko Eskola 044 292 5083
Soittoaikoja:
Ti 1.10. klo 13:30-15:00
To 4.10. klo 9:00-10:30
Ma 7.10. 10:30-12:00
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/1954/main?site=9&validator=00802af164821181e37e8e9a3b486c48&lang=FI&rmpage=job&rmjob=121&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol