Päätoiminen tuntiopettaja (26h/vko) valmistavaan, Keminmaan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 9.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keminmaan kunnan sivistyspalveluissa on haettavana
Päätoiminen tuntiopettaja (26h/vko) valmistavaan opetukseen (3403) ajalle 21.10.2024-31.12.2025

Sijoituspaikkana tällä hetkellä Keminmaan keskuskoulu

Tehtävään valittu pääsee käynnistämään ensimmäistä kertaa valmistavaa opetusta Keminmaassa. Odotamme valitulta henkilöltä kehittämis- ja kehittymishalukkuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan S2-osaaminen tai kokemus valmistavan opetuksen tehtävistä sekä ukrainan/venäjän kielen taito.
Pidämme tärkeänä kykyä tehdä tiimityötä ja yhteistyötä opetushenkilöstön lisäksi koulun oppilashuollon työntekijöiden ja ulkopuolisten verkostojen kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on perusopetuksen luokanopettajan, erityisopettajan tai soveltuvan aineenopettajan (esim. suomi toisena kielenä) kelpoisuus. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) ja kunnan TVA -järjestelmän mukaan.

Virkaan valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä hyväksyttävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KMM-01-72-24/fi_FI