Sous Chef, Töölön Vire & Voima Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mikä on Sofia Helsinki?
Positiiviset kohtaamiset, vieraanvaraisuus & herkullisuus - meille kolme tärkeää asiaa, joista uskomme hyvän kierteen syntyvän! Hyvä kierre on Sofian missio ja siihen päästään, kun on enemmän hyviä kuin huonoja päiviä. Tästä seuraa roppakaupalla iloisia palaavia vieraita ja tyytyväisiä työnkavereita!
Sofia Helsinki sijaitsee paraatipaikalla, keskellä kaunista pääkaupunkiamme, Senaatintorin laidalla. Tilat ovat toimineet ihmisten kohtaamispaikkana jo yli 250 vuoden ajan. Nykyään Sofia Helsinki tuottaa ravintolapalveluita, järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä tarjoaa työtiloja co-workingin muodossa.
Ketä etsimme?
Iloiseen joukkoomme sopivaa Sous Cheffiä!
Sous Chef on keittiömestarimme oikea käsi. Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa Sofia Helsinginà la carte-ravintolamme ja catering-ruoan parissa, varmistaen, että illallis-, tapahtuma- ja kokousvieraamme saavat herkullisen ja näyttävän ruokakokemuksen! Keittiömestarin poissa ollessa pääset myös johtamaan tiimiä eli työ on mahtavan monipuolista. Tärkeä osa työstä on rakentava kommunikaatio keittiön, salin ja myynnin väen kanssa.
Koulutustausta: Sinulla tulisi olla kokin ammattitutkinto. Jatko-opiskelut, kuten keittiömestari- tai restonomitutkinto, katsotaan eduksi.
Kokemus: Tässä positiossa edellytämme jo vähän kannuksia. Niinpä sinulla on vähintään vuoden verran kokemusta catering-toiminnasta ja esihenkilönäkin, esimerkiksi vuoromestarina, olet toiminut ainakin vuoden.
Kielitaito: Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
Vaadittavat taidot: Tässä työssä onnistut, kun sinulla on:

innostusta ja kokemusta herkullisten buffet-pöytien rakentamisesta sekä istuvien illallisten ajoituksista.
kokemusta ja osaamista à la carte - serviisistä.
kyky varmistaa ruokien korkea hygieniataso, ja että erikoisruokavaliot hoidetaan Sofiassa ylpeydellä.
kokemusta ja taitoa johtaa vuoron toimintaa 2-6 kokin tiiminä.
kyky puhaltaa yhteisen hiileen muiden Sofian osastojen kanssa.

Mitä tarjoamme?
Työ on luonteeltaan hektistä ja vauhdikasta, joten yhdessä tekeminen auttaa meitä menestymään, luoden ilmapiirin, jossa hymy tulee luonnostaan - pakotettu hymy ei kuitenkaan kestä kauan.
Ystävällisyys sekä yhteistyökyky ja -halu ovat meille todella tärkeitä, ja meillä on hyvä tiimihenki! Työvälineet ovat kunnossa, koneet sekä taustajärjestelmät ovat ajanmukaiset ja työvuoroissa on riittävästi ammatistaan ylpeitä työtovereita.
Palkkaus: Palkkasi määräytyy kokemuksen kautta. Minimikokemusvaatimuksellamme palkka on vähintää 2800 €/kk +lisät.
Työn aloitus: Työt alkavat marraskuussa tai viimeistään tammikuun lopussa.
Työaika: Paikka on kokoaikanen.
Työpaikan osoite: Työtä tehdään Sofia Helsingin tiloissa, eli osoitteessa Sofiankatu 4 C Helsinki.
Miten haku etenee: Lähetä CV:si tämän järjestelmän kautta. Mainitse CV:ssä vähintään 2 suosittelijaasi. Aloitamme sopivien hakijoiden haastattelun välittömästi ja paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 20.10.2024.
Lisätietoja: Keittiöpäällikkö Martin Hagström 040 014 8180
Soittoaikoja:Ti 1.10. 9:00-11:00Pe 4.10. 13:00-15:00To 10.10. 10:00-12:00
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://web103.reachmee.com/ext/I022/1954/main?site=9&validator=00802af164821181e37e8e9a3b486c48&lang=FI&rmpage=job&rmjob=113&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol