Tuotantotyöntekijä, konepaja- ja metallituotteet,, Sacometal Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Johnson Metall on osa Sacotec Familyä ja olemme nyt Sacometal Oy. Tampereen läntisen kehätien varrella Pirkkalan tehtaamme sydämessä sulasta valetaan päivittäin pronssiaihioita eri kokoina ja laatuina suoraan asiakkaillemme ja konepajallemme. Pyrimme aina vastamaan niin nopeaan toimitukseen kuin kuparipohjaisten erikoisseoksienkin tarpeeseen. Pronssin valaminen ja koneistaminen on oma taitolajinsa ja konepajamme onkin tehtaamme todellinen kivijalka. Olemme valmistaneet yli 75 vuotta laakereita ja korkeiden laatuvaatimusten komponentteja pienille ja suurille asiakkaillemme. Yli 70 ammattilaista mahdollistavat kustannustehokkaat menetelmät projekteista sarjatöihin sekä konepajassa että valimossa.

Etsimme nyt Pirkkalan tehtaallemme pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tuotantotyöntekijää. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ammattitaitoisessa valimossa, jossa on rento tekemisen meininki ja laadukas työnjälki.

Etsimme valimoon muuraria uunien ja senkkojen huoltotöihin, kuten purkamiseen ja massaamiseen. Meillä on yhdeksän induktiotoimista sulatusuunia (300-1000 kg), kaksi jatkuvavalulinjaa ja kolme keskipakovalukonetta. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen ja kykenee työskentelemään myös itsenäisesti. Koulutamme itse erilaisiin tehtäviin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Valimon työnjohtaja Janne Hietanen, janne.hietanen@sacometal.fi, 0503170549. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää erilaisista työmahdollisuuksista.

Sacometal Oy:llä on pitkä historia ja se tunnetaan niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa laadukkaana ja asiantuntevana toimijana. Olemme suomalaisomisteinen perheyhtiö, vakaa, vakavarainen ja tulevaisuuteen katsova. Tervetuloa Pirkkalaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mikko.nieminen@sacometal.fi