Menetelmäsuunnittelija, ValtaGroup Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme on vahva ja luotettu teknologiayritys, jolla on kokemusta alalta jo yli 40 vuotta. Yrityksellä on Suomessa kaksi tehdasta, joista toinen sijaitsee Tikkakoskella. Tikkakosken tehdas on keskittynyt moniakselisorvaukseen ja jyrsintään. Yrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut vaativat ammattitaitoista henkilöstöä, joista suurin osa on koneistajia.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Menetelmäsuunnittelijaa Tikkakoskelle

Hakemamme menetelmäsuunnittelija pystyy tekemään asiakkaiden tilaamiin kappaleisiin ohjelmat teknisten piirustusten mukaisesti ja on kykenevä kehittämään olemassa olevien toistuvien sarjojen ohjelmia - menetelmäsuunnittelua teet vaakakaraiselle CNC-keskukselle. Työhön kuuluu tuotannossa olevien osien lastuavien menetelmien kehittämistä, lisäksi vastuullasi on lastuavien työkalujen valinnat ja testaaminen. Ohjelmointityössä apunasi on Mastercam ja SolidWorks. Ohjelmointia tehdään lähinnä Fanuc- ja Mazatrol- ohjauksille.

Sinulta löytyy osaamista CNC-ohjelmoinnista ja asetusten teosta koneistuksen puolella sekä tuntemusta työkaluista ja työstömenetelmistä esimerkiksi dynaamisen- ja suurnopeustyöstön parista. Tuntemus eri materiaalien työstöstä ja hydrauliikkalohkoista sekä 3D-mittakoneen käyttökokemus katsotaan eduksesi. Olet halukas sitoutumaan pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja kykenet oma-aloitteelliseen ja järjestelmälliseen kehitystyöhön. Sinulta löytyy 3D-suunnitteluosaamista ja pystyt myös käyttämään työssäsi apuna muita IT-työkaluja. Ohjelmoinnissa tarvitaan myös englannin kielen taitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi koneistajan ammattitutkinto) ja aikaisempaa työkokemusta koneistajan tehtävistä - olet mahdollisesti kasvanut tuotannosta suunnittelun puolelle. Toivomme sinulta vahvaa asiakaspalveluasennetta sekä taitoa viedä kehitysprojektit laadukkaasti alusta loppuun saakka yhdessä muun tiimin kanssa. Koet olevasi itseohjautuva, vastuuntuntoinen, järjestelmällinen ja tarvittaessa nopea reagoimaan. Huomioimme haussa myös nuoremmat osaajat, tällöin toivomme sinulta jo muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja aitoa halua kehittyä alalla edelleen. Tärkeää on tavoitteellinen, reipas ja aktiivinen ote työhön sekä motivaatio ja aito halu tehdä töitä.

Metalliteollisuuden menetelmäsuunnittelijalle on tarjolla mielenkiintoinen tehtävä vakavaraisessa yrityksessä, kansainvälisten asiakkaiden parissa. Saat hyvän perehdytyksen talon tapoihin ja tulevaan tehtävään. Työ on vakituinen ja työtä tehdään päivävuorossa Tikkakosken tuotantolaitoksessa. Tehtävän palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan, henkilöstöeduista mainittakoon laaja työterveyshuolto, monipuoliset kulttuuri- ja liikuntaedut sekä ilmaiset hedelmät ja kahvit työpäiviä piristämään.

ValtaGroup toimii asiakkaan rekrytointikumppanina ja vastaa hakemusten käsittelystä sekä alkuvaiheen haastatteluista. Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Hannele Könnömäki ja Anna Hirsimäki. Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit soitella Hannelelle tai Annalle arkisin klo 9-15 välillä:

Hannele: 044 033 9993 / hannele.konnomaki@valtagroup.fi
Anna: 050 382 2466 / anna.hirsimaki@valtagroup.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2568&jbid=15