Ohjaaja, sijaishaku (vammaisten kotiin vietävät p, Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.12.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme lisävahvistuksia Keski-Suomen hyvinvointialueen vammaispalveluiden asumispalveluiden yksiköihin. Haemme eripituisiin sijaisuuksiin

OHJAAJIA

Sijaistarpeemme vaihtelevat yhden vuoron keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin.

Asiakkaidemme ikähaarukka vaihtelee lapsesta vanhukseen. Vammaispalveluiden toiminnassa pääset konkreettisesti tukemaan asiakkaan omannäköisen elämän toteutumista. Tietyt rutiinit tehdään joka päivä, mutta muuten päivien sisältö vaihtelee hyvin paljon. Omaa persoonaa ja mielenkiinnonkohteita pystyy hyödyntämään asiakkaiden kanssa esim. viriketoiminnan osalta. Tarjoamme työn innostuneissa, oppivissa ja moniammatillisissa tiimeissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen.

Meillä sinua odottavat lämminhenkiset ja joustavat työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Saat aina tueksesi osaavan joukon ammattilaisia, olipa yksikkösi mikä tahansa. Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Keikkalaisena saat itse vaikuttaa työvuoroihisi, sijaisuuksien pituuksiin sekä yksiköhin, joissa haluat työskennellä. Keikkaisuus antaa tilaa elämän muille osa-alueille ja suunnitelmille. Voit tutustua vapaasti eri yksiköihin ja kerätä tärkeää kokemusta ohjaustyöstä tai halutessasi työllistyä tiettyyn yksikköön pidemmäksikin aikaa.

---------------

Millainen on uusi keikkatyökaverimme:

- LÄHIHOITAJANA olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp) tai hoiva-avustajan sijaisuudessa (suoritettuna alle 120 osp). Opiskelijan työtehtävät määräytyvät osaamisen ja suoritettujen osaamispisteiden mukaan. Alkuvaiheen opiskelijoita otamme esim. hoitoapulaisen tehtäviin.

- SOSIONOMI / SAIRAANHOITAJA
- Tehtävät määritellään opintojen ja osaamisen mukaan. Otamme jo alkuvaiheen opiskelijoita esim. hoitoapulaisen tai lähihoitajan sijaisuuksiin.

-----------------

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa. Työaika on kaksi tai kolmivuorotyötä, riippuen sijoitusyksiköstä.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa. Lisäksi eduksi katsotaan ensiapuosaaminen ja AVEKKI-koulutus.

Yksikön mukaan tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä mahdollisesti nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti. Ilmoitathan hakemuksessa, mistä eri työtehtävistä ja yksiköistä olisit kiinnostunut työskentelemään. Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut, kerrothan hakemuksesi työkokemus- osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja- kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai keikkatyötä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622201/fi_FI