Express-myymälävastaava, Onninen Express Riihimäk, Kesko Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 5.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa porukassa.

Haemme innostunutta Express-myymälävastaavaa huolehtimaan siitä, että kauppakokemus myymälässämme ylittää asiakkaidemme odotukset.

Tehtävänäsi on toimia myymälässä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. Vastaat myymälän asiakaspalvelusta ja olet mukana tukemassa Onnisen myyntiä kokonaisuudessaan.

Huolehdit myymälän töiden organisoinnista ja ohjauksesta aluepäällikön ja ketjuohjeistuksien mukaisesti niin, että päivittäiset rutiinit ja tehtävät hoituvat myymälässä. Toimit tarvittaessa aluepäällikön sijaisena.

Osallistut myös oman työn ja toimintaympäristön kehittämiseen erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Huolehdit tuotevalikoimasta sekä ketjukonseptin ja myymälämarkkinoinnin toteutuksesta (esim. kampanjat) yhdessä myymälän henkilökunnan kanssa.

Toimipaikkasi tulee olemaan Express-myymälämme Riihimäellä.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä ja Onnisella sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän yritysasiakkaiden ja alan ammattilaisten parissa
 - mahdollisuuden kehittyä teknisessä tukkukaupasta ja kaupan alalla
 - Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista). Lisäksi eri yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja ja alennuksia mm. liikuntaan ja urheiluun, majoitukseen sekä optikolle.

Edellytämme sinulta:

- hyvää tuoteosaamista (LVI-, sähkö- tai/ja työkalut ym.)
 - hyviä tietoteknisiä perustaitoja
 - olet palveluhenkinen, myyntihenkinen ja tavoitteellinen
 - vastuunottokykyä ja olet oma-aloitteinen
 - kykyä omaksua uutta sekä halua kehittää itseäsi ja Express-työtä

Eduksesi on:

- kokemus myymälän "kymppinä" työskentelystä
 - paikallisen urakoitsija-asiakaskunnan tuntemus

Olemme iso ja vahva ryhmä ja tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Voit kehittää meillä vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Vastuullisena toimijana huolehdimme henkilöstöstämme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Risto Saukkonen, risto.saukkonen@onninen.com, 0401450486.

Lähetä hakemuksesi 05.10.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/254236/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer