Laitoshuoltaja, Oppisopimus, Tervola, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 2401,60€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule laitoshuoltajan töihin Lappiin!

Tervolassa Lapin hyvinvointialueella on haettavana laitoshuoltajan tehtävä oppisopimuksella määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävien aloitus sijoittuu lokakuulle 2024 tai erillisen sopimuksen mukaan.

Laitoshuoltajan sisäinen sijainen sijoittuu Tervolan yksiköihin, joita ovat mm. Tervolan vuodeosasto, Kotikulleron palveluasumisyksikkö, Jokikulleron palveluasumisyksikkö, Pihakulleron palveluasumisyksikkö ja työterveyden tilat.

Oppisopimuksella työskentelet ja ansaitset palkkaa kuten muutkin työntekijät, mutta samalla opiskelet itsellesi laitoshuoltaja tai toimitilahuoltajan ammattitutkinnon. Olet osa puhtaus- ja tekstiilipalvelujen tiimiä, jonka perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja muita palvelutehtäviä.

Tarjoamme mukavaa ja palkitsevaa, säännöllistä kokoaikaista päivätyötä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti maanantai - sunnuntai aamuvuoroihin.
Tehtäväkohtainen palkka on 2 401,60 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää ja palkan oppisopimuksen lähipäiviltä.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä tarjoamme sinulle kattavan ja laajamittaisen perehdytyksen sekä jatkuvan tuen työhösi, joten ihan varmasti pääset heti alussa hyvään vauhtiin!
Odotamme hakijalta positiivista asennetta, sitoutumista ja halua oppia uutta! Täysi-ikäisyys (18 vuotias) on kuitenkin vaade, josta emme voi joustaa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta, mutta maksimissaan 6 kuukautta.
Tehtävään valitulta edellytämme hyväksyttävä lääkärintodistusta. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 18.10.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622037/fi_FI