Autonasentaja, huoltokorjaamo, Länsiauto Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Automekaanikko LänsiAuto Helsinki

LänsiAuto on vakiintunut täyden palvelun autotalo täynnä alan ammattilaisia, joka etsii nyt kasvavan merkkihuoltoliiketoimintansa tueksi Helsingin toimipisteeseen osaavaa ja ammattitaitoista mekaanikkoa.

Mekaanikon työtehtävässä toimit automekaanikon monipuolisissa huolto- ja korjaustehtävissä osana Länsiauton osaavaa työyhteisöä. Tarjoamme monipuolisen mutta myös haasteita tarjoileva työn kiinnostavien automerkkien parissa merkkihuolloissa Helsingin toimipisteessämme. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja edetä uralla omista toiveistasi riippuen, kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa. Saat käyttöösi alan uusimmat järjestelmät sekä alan ammattilaisista koostuvan työyhteisömme tuen.

Sovit tiimiimme loistavasti seuraavin ominaisuuksin:

- Sinulla on jo ammatillista osaamista merkki- tai monimerkkihuollosta.
- Olet koulutukseltasi ajoneuvoasentaja tai vastaava (vaatimus tässä roolissa).
- Haluat oppia uusia toimintamalleja ja erikoistumista merkkikohtaiseksi ammattilaiseksi LänsiAuton asiantuntevassa ja kannustavassa työyhteisössä.
- Työnjälkesi on huolellista, ja haluat olla oma-aloitteinen ja järjestelmällinen osa sinua jo innolla odottavaa tiimiä.
- Olet motivoitunut, työskentelyasenteesi on joustava ja autat ja tuet työkavereitasi mielellään, kuten meillä LänsiAutolla on tapana.
- Sinulla on tietotekniikan perustaidot.
- Sinulla on voimassa oleva ajo-oikeus (välttämätön).

Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa merkki- ja monimerkkihuollossa.
- Mahdollisuuksia kouluttautua merkkikohtaisesti valmistajan koulutusohjelmassa.
- Toimialan parhaat ja edistyksellisimmät työkalut työssä onnistumiseen sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.
- Avaimet työssäsi menestymiseen, mm. osaavan esimiehen, hyvien toimitilojen ja työvälineiden ja avuliaiden kollegoiden muodossa.
- Kulttuuri- ja liikuntaedun sekä luonnollisesti lounasedun ja työterveyden kattavat palvelut.
- Autoedun sekä matkapuhelinedun halutessasi heti koeajan päätyttyä!

Kuulostaako tehtävä sinulle sopivalta? Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta 25.9.2024 mennessä. Hakeminen onnistuu helposti ja riittää, että toimitat meille tiivistelmän työhistoriastasi, esimerkiksi CV:n muodossa tai vapaaseen tekstikenttään koottuna, lyhyiden saatesanojen kera. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Helsingin korjaamopäällikkömme Päivi Ketonen puhelimitse +358 407024242 arkisin klo 9-15 ja sähköpostitse paivi.ketonen@lansiauto.fi.

Voit tutustua LänsiAutoon työnantajana sekä muihin avoimiin positioihimme nettisivujemme kautta. https://www.lansiauto.fi/tietoa-meista/ura-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/automekaanikko-lansiauto-helsinki/Dw3ror