Toimintaterapeutti, psykiatrian terapiayksikkö, T, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykiatrian terapiayksikkö sijaitsee viihtyisässä ja valoisassa uudisrakennuksessa Taysin kampuksella, Tampereella.

Tarjoamme joustavan, palkitsevan ja haastavan työn aikuispsykiatristen potilaiden kanssa. Tehtävä mahdollistaa sinulle itsenäisen työskentelytavan, ja lisäksi käytössäsi on etätyömahdollisuus. Tulet työskentelemään osana psykiatrian terapiayksikön moniammatillista ohjaaja- ja terapeuttiryhmää. Yksikössä työskentelee yhteensä neljä toimintaterapeuttia, joten saatavillasi on kollegiaalista tukea.

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa sairaalahoidossa olevien potilaiden laajojen yksilöllisten toimintakyvyn arvioiden suunnittelu ja toteutus. Toimintaterapeuttina teet myös tiivistä yhteistyötä eri osastojen henkilöstön kanssa ja toimit oman alasi asiantuntijana eri alojen ammattilaisista koostuvassa työryhmässä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen työhön.

Voit hakea tehtävää, mikäli olet Suomessa laillistettu toimintaterapeutti. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen tai muun perehtyneisyydeen psykiatriaan. Valinnassamme painotamme kuitenkin halua oppia ja kehittyä työssä. Opiskelija voi hakea sijaisuutta, mikäli hänellä on kertynyt yli 140 opintopistettä ennen työn aloittamista.

Lisätietoja tehtävästä:
 Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.
 Työ on kokoaika- ja päivätyötä.
 Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta.
 Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Kiinnostuitko meistä, ja tarjoamastamme sijaisuudesta? Jätä hakemus Kuntarekryssä, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-3934-24/fi_FI