Hoitologistikko, hankinta- ja logistiikkapalvelut, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme hoitologistikkoa hankinta- ja logistiikkapalveluihin, Seinäjoelle.

Hankinta- ja logistiikkapalvelut palvelee koko Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialuetta. Hankinta- ja logistiikkapalvelujen toimintayksikkö jakautuu kolmeen vastuuyksikköön: hankinta- ja sopimuspalvelut, varastopalvelut ja kuljetuspalvelut. Hoitologistikon alkusijoituspaikka on varastopalvelut.

Varastopalvelut huolehtii tuotteiden vastaanoton, varastoinnin ja jakelun. Varastopalvelut tarjoaa hyllytyspalvelua sairaalan vuodeosastoille ja poliklinikoille, jolloin hoitologistikko tilaa hoitotarvikkeet ja toimittaa ne paikoilleen osastojen puolesta.

Hakemamme hoitologistikko hoitaa hyllytyspalvelua tekemällä tilaukset ja hyllytykset osastojen varastoihin ja varmistaa näin osastojen tarvitsemien hoitotarvikkeiden saatavuuden oikea-aikaisesti sekä auttaa tarvittaessa muissa varastopalvelujen työtehtävissä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alan ammatillinen perustutkinto tai käytännön kokemuksella hankittu pätevyys ammattialallaan. Eduksi katsotaan kokemusta joko hoitotyön, välinehuollon tai varastologistiikan alalta. Tämän lisäksi edellytämme tietoteknisiä perustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön ja halua toimia moniammatillisesti yhteistyössä asiakkaan parhaaksi. Vuorovaikutustaidot ovat merkittävässä osassa työtä koska päivittäin tekemisissä osastojen kanssa, joten sujuva suomen kieli on edellytys.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään pikimmiten hakuajan päättymisen jälkeen.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622113/fi_FI